Mithatcan Özer'le aşk yaşayan Nurgül Yeşilçay'ın 1.5 ay önce boşandığı Cem Özer ilk kez konuştu: Hissettiklerini gürül gürül yaşamalı. Konuşabileceğim tek şey oğlumuz Nejat.

Cem Özer'den 1.5 ay önce boşanan Nurgül Yeşilçay ile Sezen Aksu'nun besteci oğlu Mithatcan Özer'in aşk yaşamaya başlaması gündemdeki yerini koruyor. Cem Özer, eski eşinin yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Bebek Kahve'de tek başına görüntülenen Özer, şunları söyledi:

ŞAŞKINLIK İÇİNDEYİM
Nurgül'ün hayatıyla ilgili konuşabileceğim tek şey oğlumuz Nejat... 'Yüreğinin götürdüğü yere git' mantığıyla hayatını yaşayan bir adamım ben. Onun hayatına karışıp, yargılamam nasıl mümkün olur? İnsanlar hissettiklerini gürül gürül yaşayacaklar, budur güzel olan. Nurgül benim kıymetlimdir. O ne istiyorsa onu yaşayacak. Ben toza bulanırım ama asla ona toz kondurmam. Hayatta aldığı her kararda bana onu desteklemek düşer. Dün olayın detaylarından habersizken gazeteciler aradı. Ben de verdikleri bilgiler ışığında 'Çok mümkün olduğunu düşünmüyorum, fakat bilemiyorum' dedim. Olayın tam olarak farkında değildim, şaşkınlık içindeydim. Ben hayatımın hiçbir döneminde şahısların özel hayatlarıyla ilgili konuşmadım ki Nurgül'ü yargılayacak kelimeler asla ağzımdan çıkmadı, çıkmaz, çıkmayacak.

50 metre ileride kritik 'danışma'
CEM Özer'in Bebek Kahve'de bulunduğu sırada, Nurgül Yeşilçay da Bebek'te, eski eşine 50 metre mesafedeki bir mekandaydı. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, Mithatcan Özer'le çekilen görüntüleri hakkında yorum yapmaktan kaçındı. Basın danışmanıyla durum değerlendirmesi yapan Yeşilçay, soruları yanıtsız bıraktı; 'Konuşmuyorum' dedi. Ünlü oyuncu, gazetecilerin 'Cem Özer az önce sizinle ilgili açıklamalar yaptı' demesi üzerine, 'Çok normal ama ben açıklama yapmak istemiyorum' diye konuştu.

akşam