Söke"de Nazım Hikmet"i anma gecesine tiyatro ve sinema sanatçısı son dönemde Aşk-ı Memnu dizisinde rol alan Gülsen Tuncer konuk oldu.
Gecenin açılışında konuşan Ünsal Dinçer; “Nazım şiirlerinde bizleri kardeş olmaya, barış içinde olmaya çağırdı. Bizde o"nun çağrısına uyarak buradayız, birlikteyiz. Güzel günler gelecek umuduyla buradayız. Güzel dünyayı istediğimiz, özlediğimiz için buradayız. Barış için buradayız” dedi.
Söke Belediye Başkan Yardımcıları Levent Tuna, Enver Helvacı, Yüksel Ertercan, Belediye Başkanının eşi Zümrüt Özekmekçi, CHP"li Söke Belediye Meclis Üyeleri Nimet İncedal ve Mehmet Çınar"ın da bulunduğu Nazım Hikmet"i anma gecesinde Sökeli fotoğraf sanatçısı Tufan Dinarlı tarafından hazırlanan sinevizyon gösterisi beğeni topladı.
Daha sonra ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Gülsen Tuncer nefis dunumu ile şiirlerini seslendirdi. Gülsen Tuncer sanatın sadece büyük kentler ve şehirlere özgü olmadığını belirterek, 100 yılı aşkın süredir mücadele içinde olan Kurtuluş Savaşında mücadele vermiş Ege"nin incisi Söke"de olmaktan onur duyduğunu söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir"in güzel olduğunu söyleyen ünlü sanatçı “Söke çok daha güzel” dedi.
Sözleri ile Sökelilerin gönüllerini fetheden Gülsen Tuncer, duygu katarak seslendirdiği şiirler ile izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Nazım Hikmet Ran"ı ölümünün 46. Yılında anma gecesi Uşak"tan Söke"ye gelen özgün müziğin genç yorumcuları Grup Metronom"un seslendirdiği şarkılar ile devam etti.