Bayramlaşma ziyaretine ilk olarak Şehit Aileler Derneği, Muharip Gaziler Derneği, Türk Eğitim-Sen, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret ederek başlayan Nazillili Ülkücüler, daha sonra ise şehit ailelerini ve mezarlarını ziyaret ederek dualar okudular.

Bu ülke için canını veren aziz şehitler ile kutsal davaları uğruna can veren ülkücü şehitleri unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden Nazilli Ülkü Ocağı Başkanı Şükrü Irgat; “Her sene olduğu gibi bu senede bu güneydoğuda ve kutsal dava yolunda can vermiş, şehit düşmüş Mehmetçiklerimizi ve Ülkücülerimizi hürmet ve minnet ile yad ediyoruz. Keşke onların tattığı bu şehitlik mertebesini bizde yaşayabilseydik. Onlardan kalan bu mirası canımız kanımız pahasına koruyacağımıza, davamızdan asla caymayacağımıza, oynanan bu kalleşçe oyunlara göz yummayacağımıza, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için mücadele edeceğimize, ülkemizi hainlere, emperyalistlere böldürmeyeceğimize şehitlerimizin huzurunda söz veriyoruz” dedi.

Irgat, ülkücü şehitlerin ailelerini ziyaretleri sırasında kendilerinin de birer evlatları olduğunu belirterek, herhangi bir sorun ve isteklerinde hemen bilgi vermelerini istedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png