1 Kupa ve 1 diploma ile Nazilli’ye dönen Varhan, Nazilli Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Güntay ile birlikte Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

“HARUN CİCİ EKİBİ BAŞARIYLA DÖNDÜ”
Türkiye'nin fahri doktora unvanlı ve dünya şampiyonu tek bayan kuaförü olan Erzurumlu Harun Cici’nin ekibinde yer alan Murat Varhan ilk kez gittiği yurtdışı yarışmadan ödülle döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti. Harun Cici’nin Çocuk Gelinlere Hayır konulu hazırladığı tiyatral gösteri ile gidilen Ukrayna'da alkış topladı. Ekibiyle bir Ukrayna çıkarması yapan Harun Cici, jüri başkanlığı yaptığı, dünya kuaförlerine iki saatlik eğitim semineri de verdi. Harun Cici ve ekibi aralarında Ahmet Kemal Özerbaş, Nusret Harnupoğlu, Ümit Efe Serkan Kalenci, Hasan Keskin, Murat Varhan, Yüksel Korkmaz, Berna Asker ve tasarladığı Osmanlı kostümleriyle Özmen Moda Evi, Ülke Show'unda birincilik, farklı dallarda üçüncülük, ikincilik ve özel tasarımlarda tam 13 ödülle Türkiye'ye döndü.

“YURTDIŞI YARIŞMALARA KATILMAYA ÇALIŞACAĞIM”
Nazilli’de MB Bayan Kuaför & Saç Tasarım Merkezi isimli iş yeri sahibi, 30 yıllık kuaför Murat Varhan, Türkiye'den Harun Cici’nin ekibi olarak katıldıkları festivalde kendine ait şov saç tasarımıyla ülkeye ödülle dönmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Dünyanın en yetenekli kuaförlerinin yarıştığı bu festivalde ödüller almak çok güzel bir duygu. Çalışmalarımızdan dolayı önümüzdeki yıl İngiltere ve Letonya'da düzenlenecek festivallere davet edildik. Yurt içinde birçok yarışmaya katılmıştım ve başarılar elde etmiştim ama yurtdışında özellikle de Ukrayna da bu başarının mutluluğu anlatılacak gibi değil. Özellikle boş vakitlerimizde saç tasarımımızla şehirde gezerken insanlar bizi tebrik etti ve alkışladı. Bu çok güzel bir anı oldu. Sanırım bunu Türkiye’de yapsak deli derlerdi” dedi. Yarışmaya katılmalarında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın da desteği olduğunu ifade eden Varhan; “Belediye başkanımızın desteği ile orada hem Nazilli’nin adının duyurulmasını hem de yöresel kıyafetimizle saçımızı gösterme fırsatı bulduk. Nazilli’nin tanıtımı için pankart açtık ve davetlilere yöresel yiyeceklerimizi ikram ettik. İncir Ağacı özel tasarımlı saçımıza uygun olarak dağıttığımız incirlerde büyük ilgi gördü. Bizlere bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımıza ve ekibine davet eden Harun Cici’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.

“NAZİLLİ’Yİ TANITANLARA DESTEK VERİYORUZ”
Sosyal ve Kültürel belediyecilik çalışmaları kapsamında Nazilli’nin tanıtılması için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Alıcık; “Ülkemizde uzun ömürlü insanların yaşadığı yer dediğimiz zaman Nazilli isimli biliniyor. Futbol dünyasında duayen isimler Nazilli diyor. İncir ve Zeytin de denilince Nazilli ismi biliniyor. Biz bu ismi marka haline getirmek ve Nazilli’yi herkese iyi bir şekilde anlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Murat kardeşimizde yurtdışında böyle bir yarışmaya gideceğini ifade ettiğinde kendisine destek olacağımı belirttim. Kendisi orada Nazilli Belediyesini ve Nazilli ismini, ürünlerini en iyi şekilde tanıttı. Ayrıca ödülde alarak ülkemize, ilçemize başarıyla döndü. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg

20120502aw000343_07.jpg