Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan ve ekonomik ömrü dolmuş sekiz adet araç hurdaya ayrılmak üzere İl Merkezine alınmasının ardından İlçede ciddi derecede araç ihtiyacı ortaya çıkmıştı. Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme Destekleme ve Yaşatma Derneği yetkililerince bilinen sorunun ardından yapılan girişimlerle 3 adet araç alımı için çalışmalara başlanıldı. Dernek Başkanı M.Vehbi Akçur, sayman Necati Çolak, üyeler Nevzat İzgü, Cihan Gevrekoğlu ve Ali Yüksel’in Nazillili işadamları ile yaptığı görüşmeler ile 1 araç Uğur Soğutma sahiplerinden Zeynel Abidin Takmaklı tarafından karşılanırken diğer iki araç ise Ticaret odası, diğer odalar ve başkanlarının ferdi yardımları ile alındı.

“İŞADAMLARININ DESTEĞİNE AÇIĞIZ”
Derneğin öncülüğünde Emniyet Müdürlüğüne araç alınmasına destek veren işadamlarına Numune-tek restaurantta İlçe Kaymakamı Mehmet Okur’un katılımıyla teşekkür yemeği düzenlendi. Yemekte işadamlarına teşekkür eden Kaymakam Mehmet Okur; “Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün kullanmakta olduğu 8 araç yaşından dolayı eskimişti. Bu nedenle de İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından alınarak hurdaya çıkarıldı. Şubat ayından itibaren bu nedenle Emniyet ve Asayiş hizmetlerinde aksamalar olmaya başlamıştı. Derneğimizin girişimi ile Nazillili İşadamlarımız ve esnaflarımız bir birliktelik örneği göstererek duyarlılıklarını ortaya koydu. İşadamlarımız tarafından 3 araç asayiş ve güvenlik hizmetlerinde kullanılmak üzere Emniyet Müdürlüğümüze alınması çok güzel bir olay. Devlet-millet dayanışmasının güzel bir örneğini yaşadık. Kampanyaya katılıp, emniyet güçlerimize 3 araç kazandıran iş adamlarımızı teşekkür ediyorum. 8 aracımız hurdaya ayrıldı ama şuanda 3 araç işadamlarımızdan karşılandı. İmkanlar doğrultusunda Emniyet Müdürlüğümüzden araç bekliyoruz ama tabii ki işadamlarımızdan da gerek MOBESE sistemine ek destek hem de emniyetimize araç noktasında desteğine her zaman açığız” dedi.

“EMNİYET ZAFİYETİ YAŞANMAMASI İÇİN ÇALIŞTIK”
Yemekte teşekkür konuşması yapan İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin ise, Toplum Destekli Huzur ve Güvenliği Güçlendirme Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Yönetim kurulu olmak üzere işadamlarına teşekkür etti. Şahin konuşmasının ardından Emniyet Müdürlüğüne 3 araç alınmasında destekleri bulunan Zeynel Abidin Takmaklı adına Fatih Takmaklı’ya, Tacettin Pirinç’e, Ziya Aksüt’e, Seyfi Çalışkan’a, Ali Gürsoy’a, Necdet İzgü adına İyigün Carlat’a, Reşat Ofluoğlu’na, Fatih Astepe’ye, Mustafa Önceler’e, Ali Çetinkaya’ya, Hüdayi Tosun’a, M.Vehbi Akçur’a, Nevzat İzgü’ye, Necati Çolak’a, Cihan Gevrekoğlu’na, Ali Yüksel’e, Hasan Öztunç’a, Nuri Aslan’a, Uğur Kılınç’a, Arif Şentürk’e, Mehmet Güler’e, Hüseyin Duman’a, Cemil Şafak’a, Mehmet Ali Şahin’e, Numan Düzgün’e, Yaşar Gözdaş’a, Halit Gözdaş’a, Volkan Beyazıt’a, Engin Topçu’ya, Mustafa Şen’e, Hikmet Akçakaya’ya, Mustafa Gün’e, Hüseyin Pişken’e ve Cavit Yenipazarlı’ya teşekkür belgesi takdim etti.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png

20120607aw000524_04.jpg20120607aw000524_03.jpg