80 yaşındaki Hatice Küçükçolak‘a manüel engelli aracı veren Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden evlatları “Artık annemizi komşudan aldığımız ödünç engelli aracı ile değil kendisine ait araç ile daha rahat bir şekilde muayenelerine götürebileceğiz” dedi. 
Yaşlılıktan dolayı yürüyemez hale gelen 80 yaşındaki Hatice Küçükçolak manüel engelli aracına kavuştu. Yeşil Mahalle 376 sokakta ikamet eden Hatice Küçükçolak yine yaşlılıktan dolayı yaşadığı rahatsızlıklardan nedeniyle sık sık hastaneye getirilip götürülüyordu. Maddi imkânsızlıklar yüzünden yaşlı nine için her an bir araç tahsisi edilemediği için komşudan alınan engelli araç ile hastaneye getirilip götürülen Hatice ninenin imdadına Nazilli Belediyesi koştu. Hatice nine için manüel hareketli tekerlekli sandalyeyi artık sadece kendine özel kullanması için gönderen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “Hatice ninenin rahatlıkla taşınabilmesi için böyle bir araca ihtiyacı olduğunu öğrendik. Bilgiyi alır almaz arkadaşlar bu aracı Hatice nineye teslim etti. İnşallah onun derdine bir nebze olsun çare olmuşuzdur. Aracını kendisi kullanamayacağı için akülü yerine manüel araç verdiğimiz Hatice nineye uzun sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkür eden evlatları “Artık annemizi komşudan aldığımız ödünç engelli aracı ile değil kendisine ait araç ile daha rahat bir şekilde muayenelerine götürebileceğimiz için çok mutluyuz. Malum yaşlılıktan dolayı çok sık rahatsızlanıyor. Her seferinde hastaneye gitmek için komşulardan yardım istiyorduk. Sağ olsunlar bu güne kadar kimse kırmadı ama yine de kendine ait bir araç ile zaman mevhumu olmadan şimdi rahat rahat her istediği yere götürebileceğiz gerekirse gezdirebileceğiz. “ ifadelerini kullandılar.

20160209aw654868_01.jpg