Kendilerine liberal diyen ancak hangi odaklara hizmet ettikleri herkesce malum olan kalemşörlerin yaratmaya çalıştığı ‘Demokratik haklar için mücadele veren mağdur edilmiş insanlar’ imajının aslında bölgede yapılan ve yapılacak olan bir takım operasyonlarda kullanılan bu taşeron katilleri perdelemek için uydurulmuş bir kılıf olduğunu ifade eden Olgun Ergün; “Terör örgütü son aylarda askerimize polisimize yönelik olarak sürdürdüğü insanlık dışı eylemlerine sivil vatandaşlarımızı ekleyerek ülkemizde bir panik havası yaratmaya çalışmakta oluşturmayı hedeflediği korku iklimiyle Türkiye Cumhuriyeti Devletinden taviz koparmak istemektedir. Askerimiz, polisimiz şehit ediliyor ve bizler susuyoruz görmezden geliyoruz televizyonlar normal akışlarını sürdürmekte bir behis görmüyorlar artık savaştan bahsediliyor taraflardan bahsediliyor oysa bu bir savaş değil terör her şeyini örnek almamız istenen Amerika birleşik devletlerinin teröre karşı mücadelesini neden örnek almadığımızı anlamakta güçlük çekiyoruz” dedi.
12’Sİ ÖĞRETMEN OLMAK ÜZERE 20 KİŞİ KAÇIRILDI
Terör örgütünün sivillere yönelik eylemlerini sürdürdüğüne işaret eden Ergün; “Bebek katilleri son bir ay içerisinde 20 vatandaşımızı kaçırdı bunlardan 12’si öğretmen, biri kaymakam, uzman çavuşlarımız mühendislerimiz, Telekom çalışanlarımız, Sağlık çalışanlarımızdan oluşan bu kardeşlerimizin bir an önce kurtarılmalarını ve onların özgürlüklerini gasp eden bu canilerin gereken gerektiği şekilde cezalandırılmalarını bekliyoruz. Yıllar sonra bölücüler yeniden öğretmenlerimize yönelik eylemlerini yoğunlaştırdılar. Sebebi belli öğretmen aydınlatır çevresini, oysa bu katil sürüsü karanlıktan besleniyor. Sebebi belli öğretmelerin kaçırılmasının, korkutulmasının. Bölgeden çıkarılmaya çalışılmasının çünkü meslektaşlarımız görevlerini yapıyorlar orada. Bir olduğumuzu tek olduğumuzu ayrı gayrımızın olmadığını gösteriyor bölgedeki çocuklarımıza1işine gelmiyor bunlar bebek katillerinin, gözleri öylesine dönmüş ki karnı burnunda kadınlara, genç kızlara silahı kalem olan öğretmenlerimize bölgeye sağlık hizmeti veren ebelere, hemşirelere, doktorlara, bölgeyi kalkındırmaya çalışan teknisyenlere, mühendislere, yöneltiyorlar namlularını. Mehmetçiğin, polisin karşısına çıkamayan bebek katilleri, bombalar patlatıyor şehirlerin ortasında sonlarının yakın olduğunun farkındalar” diye konuştu.
“ÖĞRETMENLERİN GÜVENLİĞİ SAĞLANMALI”
Öğretmenler için gerekli koruma tedbirlerinin biran önce alınması gerektiğini belirten Ergün; “Nazilli Türk Eğitim Sen temsilciliği olarak terör örgütü tarafından kaçırılan tüm vatandaşlarımızın bir an önce kurtarılmalarını ve ailelerine bir an önce kavuşturulmalarını. Yaşadıkları bin bir zorluğa rağmen görevlerini büyük bir şevkle yerine getiren öğretmen arkadaşlarımızın güvenliklerinin sağlanmasını bölgede lojman yapılmasını ve öğretmen evlerinde gerekli koruma tedbirlerinin alınması konusunda acil tedbirler alınması gerektiğini düşünüyor ve en kısa sürede yapılmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.