Nazillili Avukatlar Hıdrellez günü münasebetiyle Baro Temsilcisi Av. Ayhan Nuri Ünal’ın organize ettiği Kızılay yararına Afrodisias gezisinde bol bol gezip stres attılar.
Barolar Birliği ile İzmir Barosunun düzenlediği Özel yetkili Mahkemelerin kaldırılması mitingine katılan avukatlar Pazar gününü eş ve çocuklarına ayırarak Afrodisias ve Karacasu yaylası gezisi düzenlediler. Sabah saatlerinde yapılan kahvaltının ardından Afrodisias ören yeri ve müze, bizzat müze müdürü Serdar Okur rehberliğinde gezildi. Üç saat süren gezide günümüzden 7000-8000 yıl önceye tarihlenen Anadolu’nun ilk yerleşim yerlerinden Çivril Beyce Sultan ve Burdur Hacılar Höyüğü ile birlikte anılan Akropolis Höyüğü görüldü. Roma egemenliğinde Kutsal kent olan ve çağının en büyük Roma portre heykelciliği ile ünlenen heykel okulunun bulunduğu Afrodisias Kenti ve o çağ toplumunun yaşam tarzı hakkında bilgiler edinildi. Nazillili Avukatlar, daha sonra Karacasu Kahvedere’si yaylasına çıkarak yenilen akşam yemeğinden sonra yorgun ve mutlu olarak Nazilliye döndüler.
Zor ve sıkıntılı bir mesleği icra ettiklerini ifade eden Baro Temsilcisi Av. Ayhan Nuri Ünal; “Bu uğraşımızda en büyük desteğimiz eş ve çocuklarımız oluyor. Onlarla birlikte geçirdiğimiz bir günde hem bilgilendik ve hem de camia olarak birlikte olmaktan mutlu olduk. Ayrıca geziyi Kızılay gibi asırlık bir kuruma destek sağlamak için de düzenlendik. Türk ve Dünya halkına yardımlarını esirgemeyen bu asırlık kuruluşa yardım etmekte başka bir sevinç kaynağımız” dedi.
Şube olarak yaptıkları her türlü etkinlikte Nazilli Avukatlarının yanlarında olmasından büyük mutluluk ve gurur duyduklarını dile getiren Nazilli Kızılay Şube Başkanı Avukat Muhsin Doğan ise; “Gezimizin gerçekleşmesinde emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Ayrıca 8 Mayıs dünya Kızılay gününde Üniversitenin İsabeyli yerleşkesinde 700 öğrencimize vereceğimiz yemeğin giderlerinin bir kısmını da karşılamış olduk. Hayırlı bir işe katkıda bulunulması nedeniyle de geziye katılanlara ve destek verenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg