Düzenlenen akşam yemeğinde Nazilli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bağbozan başta olmak üzere hakim ve savcılara hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesiyle Nazilli Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Bağbozan Eskişehir Hâkimliği’ne, Nazilli Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Murat Uğur Çankırı Ağır Ceza Mahkemesi Üyeliği’ne, Nazilli Hâkimi Sema Pehlivan Isparta Hâkimliği’ne, Nazilli Hâkimi Reyhan Bostan Denizli Hâkimliği’ne, Nazilli Hâkimi Sultan Kaçar Küçükçekmece Hâkimliği’ne, Nazilli Cumhuriyet Savcısı Kenan Kaçar Küçükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na, Nazilli Cumhuriyet Savcısı İlhan Yalçınkara Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı’na ve Nazilli Cumhuriyet Savcısı Tuncay Başaran Akşehir Cumhuriyet Savcılığı’na atanırken Atça Gönülhanı Restaurantta gerçekleştirilen veda yemeğe tayini çıkan hakim ve savcılar başta olmak üzere Nazilli Baro Temsilciliği üyeleri katıldı.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDEYDİK”

Mesleğimiz gereği günümüzün büyük bir bölümünü birlikte geçirmekte ve adaletin sağlanması amacıyla emek sarf etmekteyiz diyen Nazilli Baro Temsilcisi Av. Ayhan Nuri Ünal, veda yemeğinde yaptığı konuşmasında; “Bu nedenle Nazilli avukatları olarak bizler, bu ortak amaç için çalışan hakim ve savcılarımızı da ailemizin bir bireyi olarak gördük ve bu prensip doğrultusunda davranmaya gayret gösterdik. Zaman zaman görevin ifası ortaya çıkan bireysel anlamdaki sıkıntıları da ‘kol kırılır yen içinde kalır’ atasözünde olduğu gibi kendi içimizde ve diyalog ile çözmeye çalıştık. İşte bu akşamki yemek ve burada oluşturduğumuz bu topluluk içimizdeki sevginin, birlik ve beraberliğimizin bir göstergesidir. Bu amaçla görev yaptığı süre içinde hukukun üstünlüğüne ve savunmaya göstermiş olduğu saygı ve özverili çalışmalarıyla örnek teşkil eden hakim ve savcılarımıza şahsım ve Nazilli Avukatları adına teşekkür eder, yeni görevlerinde ve yeni yaşamlarında başarılarının devamlarını dilerim” dedi.

Yemekte, tayin olan hakim ve savcılara hizmetlerinden dolayı birer plaket verildi. Plaket töreninde plaketi takdim edenler ve plaketi alanlar ise teşekkür konuşması yaparak birbirleri ile uyumlu ve arkadaşça güzel günler geçirdiklerinden bahsederlerken, tayini çıkan hakim ve savcılara yeni hayatlarında başarılar dilendi.

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png