Nazilli Belediyesi yol çalışmalarının yanı sıra Park ve çevre düzenleme faaliyetlerine de devam ediyor. Yeşil mahalle 739-741 sokaklarındaki altyapı çalışmalarından kanalizasyon hattı ve yağmurlama altyapısı geçtiğimiz günlerde oluşturuldu. Şu an yolun tesviyesi yapılarak parke taşı döşeme çalışmalarına başlanacak. Yol çalışmaları tamamlandıktan sonra trafiğe açılarak halkımızın hizmetine girecek.

Ayrıca yine Yeşil Mahalle 739-741 sokaklarında yol yapım çalışmalarının dışında yeşil alan oluşturma projesi kapsamına göre Nazilli Belediyesi yol çalışmalarının yanı sıra Park ve çevre düzenleme faaliyetlerine de devam ediyor. 920 metrekare alan içerinde yapılacak olan parkın büyük küçük tüm mahalle sakinlerine hitap edeceğini belirten Alıcık, “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Biz ilçemizdeki çocukların yeşil bir kuşak içerisinde doğal ortamlarda büyümesini, onlar için yapılmış oyun parklarında gönüllerince eğlenerek oynayabilmelerini, halkımızın doğal ortamlarda spor yapabilmesi ya da gidip dinlenebileceği huzurlu bir ortamlar yaratmayı hedefledik ve bunu her mahalle ve sokakta yaratmayı istiyoruz. Çocuklarımıza ve halkımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak için çabalarken aynı zamanda kendi mahallelerinde güvenli bir şekilde oyun oynayabilmeleri için park çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Yeşil mahalle 739 ve 741 sokak üzerinde toplam 920 metrekarelik alanda, içerisinde mahalle sakinlerinin spor yapabileceği 110 metrekarelik bölümünde fitness spor aletleri, 172 metrekarelik bölümünde çocuk oyun alanı ve geri kalan 648 metrekarelik bölümüne de yeşil alan ve dinlenme alanları yapılacak” dedi.

DAİRE MÜDÜRLERİYLE İNCELEME

İncelemelere Başkan Yardımcıları Mesut Erdemir ve İbrahim Özkan ile Park Bahçe Müdürü Hülya Sungur ve Fen İşleri Müdürü Halil İbrahim Topçu ile birlikte yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çalışmaların en kısa süreçte tamamlanıp halkın hizmetine girmesi için talimat verdi. Yeşil Mahalle 739 ve 741 sokak sakinleri mahallelerine yapılan park ve yollarının yapılmasından sokaklarında yapılan çalışmalarla sağlanan yeni görünüm ve hizmetten dolayı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a teşekkürlerini ifade etti.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png