Bölgede yıllar önce ölen Osman Dede isimli bir evliya ile konuştuğunu iddia eden Hatice teyze bugüne kadar bir mezarı olmayan dedeye türbe yapması için Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’tan yardım istedi. Hatice Teyze kehanetini açıklayarak başkan’ın türbe yapması halinde 2019 seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediye başkanlığına aday gösterilerek seçimi kazanacağını iddia etti!

Murat Gürkan'ın haberine göre, Aksaz Mahallesinde oturan evli ve dört çocuk annesi Hatice Bayılkara, mahalleye bağlı Dumrul mevkisinde Sultan Abdulhamit döneminde yaşayan Ahmet oğlu Osman isimli bir evliye ile çocukluğundan beri konuştuğunu iddia etti.

Yıllar önce bölgede anlatılan bir rivayete göre; Karacasu tarafından gelen iki kişi o dönemlerin sevilen ve sayılan kişisi olan Osman dedeyi öldürülerek altınlarını ve hayvanlarını alarak kaçar. Mahallenin içme suyu kaynağının bulunduğu koca oluk bölgesinde öldürülen dedenin naaşı yaban hayvanları tarafından parçalanmış. Geride kalan kemikleri ise o dönemde köylüler tarafından bulunarak bölgeye gömülmüş. Hatice teyze, aradan yıllar geçmesine rağmen bir mezarı olmayan Osman Dedenin kendisinden yardım isteyerek bir türbe yaptırmasını istemiş!

Dedenin gerçekleşmiş olan bazı mucizevi güçlerinin olduğunu anlatan Hatice teyze, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın bu türbeyi yapacağına inanarak kendisinden yardım istedi.

Osman Dede’nin anlattıklarını açıklayan Hatice teyze, Osman Dede’nin kendisine türbe yaptıracak olan Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın 2019 genel seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterileceğini ve seçimi kazanarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olacağını söyledi.

HATİCE TEYZENİN GERÇEKLEŞEN KEHANETLERİ

Hatice teyze kendi mahallesinde muhtarlığa adaylığını koyan oldukça nüfuzlu birinden türbeyi yaptırması için yardım istemiş. Buna yanaşmayan aday türbe yaptırmayacağını söyleyince Hatice teyze seçimi kazanamayacağını açıklamış,”şapkamı koysam kazanır” diyen aday seçimleri kaybetmiş.

dsc_9054.jpg

Bir gün sonra boğazından ameliyat olacak olan dönemin Kuyucak kaymakamından türbe yapılması için yardım isteyen Hatice teyze, kaymakamın kehanetini ispatla sorusuna karşılık, kaymakamın hastalığını bilerek, ertesi gün ameliyat olacağı saate kadar doğru bilmiş.

Yine doğuştan yürüme engelli olan bir çocuğun yürümesini sağlayan Hatice teyzenin kehanetleri bunlarla da sınırlı değil, Son bombasını da patlatan Hatice Bayılkara, türbeyi yaptıracak olan Alıcık’ın 2019 seçimlerinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterileceğini ve seçimleri kazanacağını iddia etti.

ALLAH RIAZASI İÇİN YAPTIRACAĞIM

Bölgeye giderek Mahalle sakinleri ile konuşan Belediye başkanı Alıcık, Hatice teyzeyi bularak anlatılanlar hakkında bilgi aldı. Mahalle muhtarı Mehmet Ali Avcı ile birlikte dedenin öldürüldüğü yere giderek bölgeyi inceleyen Belediye başkanı Alıcık, dini duygularda hassas olduğunu belirterek türbe yaptıracağının sözünü verdi.

Alıcık herhangi bir beklenti içinde olmadığını belirterek, “Biz Allah rızası için bu türbeyi yaptıracağız” dedi.

Aydınpost ANDROID'de TIKLA İNDİR!   Aydınpost APPSTORE'da TIKLA

dsc_9246.jpgdsc_9254.jpgdsc_9258.jpg