Geçtiğimiz günlerde Nazilli’de bir vatandaş  Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni protesto amaçlı yaya yoluna beton saksı dikmişti. Bu duruma şikayetçi olan mahalle sakinleri olası bir kazaya sebebiyet vermeden önce yetkililerden beton saksıların kaldırılması için yardım talebinde bulundu. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen belediye çalışanları beton saksıları kaldırdı ancak bu seferde araç sürücüleri durumu fırsat bilip yaya yoluna park etmeye başladı.

Duruma kesin bir çözüm getiren Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Trafik Şubesi yaya yoluna plastik duba döşedi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Trafik Şubesi Müdürü Mustafa Kalaycı, sorunlu bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Bir an önce yolun güvenliğinin alınmasını sağlayan Kalaycı, civardaki esnafın sıkıntılarını dinledi. Kalaycı, “Bizim görevimiz insanlarımızın sorunları çözmek. Gece saat on iki dahi olsa halkımıza hizmet edeceğiz” diyerek Nazilli’den ayrıldı.

whatsapp-image-2017-08-10-at-16.11.35-(1).jpegwhatsapp-image-2017-08-10-at-16.11.35.jpegwhatsapp-image-2017-08-10-at-16.11.36.jpeg