Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaklaşık 300 hak sahibini uyardı. TOKİ konutlarının, Nazilli’nin değişen yüzü olacağını söyleyen Alıcık; “TOKİ evleri 10 yılda anca biter” diyenlere kulak asmamalarını bu yüzden evlerini satmaya kalkan hak sahiplerine, “Bekleyin, evlerinizi satmakta acele etmeyin” dedi.

Başkan Haluk Alıcık açıklamalarının devamında, “TOKİ’yle protokol imzaladık. Meclisten de aldığımız yetkiyle şu an projesinden tutunda, deprem etütlerine, birebirde vatandaşla takasla ilgili gibi bütün konularda TOKİ’yle anlaşma yaptık. Yetkililerde gelince en uygun proje, en güzel proje nasıl olacak bunun kararı verilecek. Bu bölgede büroda açacağız, TOKİ’den yetkililerde gelecek, bizden arkadaşlar da olacak. Yaklaşık 300 kişilik bir alanda az kişiyle muhatap olmak bizimde işimize geliyor. İnşallah bunu hep beraber başaracağız. Burası Nazilli’nin değişen bir yüzü olacak. Düşünün orada büyük bir meydan olduğunu, yeni cadde ve sokaklarıyla beraber, farklı yapılabilecek projelerle güzel bir yer olacak. Dün gezmediğimiz yerler belki de herkesin gezmek isteyeceği farklı cazibe merkezi haline gelecek” diye konuştu.

TOKİ ile imzalanan protokol gereğince garaj bölgesindeki 100 dönüm alanda yapılacak olan TOKİ konutlarının projeleri çizilip ihalesi yapıldıktan sonra 2019 yılına kadar kaba inşaatının başlaması gibi hedeflerinin olduğunu belirten Başkan Alıcık, 'TOKİ evleri 7 yılda 10 yılda anca biter' şeklinde konuşarak vatandaşların aklını çelenler var. Bu konuda yine tekrar tekrar uyarılarda bulunuyorum. Bekleyin, evlerinizi satmakta acele etmeyin. Sabredin. Yerlerinize sahip çıkın” dedi.