Altıntaş Mahallesi 135 ve 139 Sokak ile Mimar Sinan Caddesi arasında kalan yeni hal binasının inşaatı bitirilerek dükkân sahiplerine teslim edildi. İşyerlerine taşınmaya başlayan esnaflardan Özgür Kasap’ın açılışı Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık başta olmak üzere çevre esnaf ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Açılış sonrası işyeri sahibi Mehmet Özgör, davetlilere lokma hayrında bulundu.
“NAZİLLİ KAPALI MODERN HALİNE KAVUŞTU”
‘Her geçen gün büyüyen ve gelişen Nazilli’de, maalesef sebze ve meyve hali ihtiyaçlara cevap vermiyordu. Bu nedenle inşaatına başladığımız yeni hal binasının modern mimari tasarımlara uygun olarak inşa edildi’ diyen Başkan Alıcık; “Yeni hal binasında bay-bayan umumi WC bulunacak. Zemin katta 24 adet, 1. katta ise 106,27 metrekare kafeterya tipinde 2 adet dükkân bulunacak. Ayrıca yeni hal binasının önünde 91,96 metrekare açık alan Zemin kat dükkânları 21,42 metrekare ile 22,34 metre kare arasında değişiyor. Yeni hal binasının inşaatını bitirerek dükkân sahiplerine verdik. Yeni halin inşaatının tamamlanması ile birlikte Nazilli çok modern bir sebze, meyve ve kasap haline kavuşmuştur. Nazilli Belediyesi kendine yakışır bir şekilde çok kısa bir sürede kullanışlı kaliteli ve halkımızın ihtiyacı olan hizmetleri yapmaya devam edecektir” dedi.
Kısa zamanda kapalı hal binasının toplu açılışının yapılacağını söyleyen Başkan Alıcık; “Burada ilk olarak kapalı hal binamızda gerçekleştirdiğimiz Özgür Kasap dükkânın açılışında bulunmaktayız. İşyeri sahibi Mehmet ağabeyimiz Nazilli’mizin en eski esnaflarından birisi olmakla beraber çevresi tarafından sevilen sayılan bir büyüğümdür. Ben burada kendisine yeni iş yerinin hayırlı uğurlu bol kazançlar getirmesini dilerim. Yeni bir iş ve aş için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.