Açılışa Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Mazili Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yaşar Özen, Emniyet Müdürü Apdullah Günal, Ticaret Odası Başkanı Gültekin Kılınç, Anadolubank"ın Bölge Koordinatörü İlhan Küçükahmetler, Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Soner, Anadolu Yatırım Genel Müdürü Mithat Korkut, Üst düzey yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Anadolubank Nazilli Şube Müdürü Serpil, “Anadolubank olarak Nazilli"de 88 inci şubemizi hizmete açarken Nazilli"nin de 15inci banka şubesi olduk. 8 personelimiz ile Nazilli halkına bankacılık hizmeti vereceğiz. 1997 yılında 3 şube ile bankacılık hayatına adım atan Anadolubank olarak bugün itibari ile Türkiye genelinde 88 inci şubesini Nazilli"de hizmete açmanın sevincini yaşıyoruz. Müşterilerinin tarım bankacılığı konusundaki tüm ihtiyaçlarını da karşılamayı hedefliyoruz. Anadolubank olarak Nazilli"de tarım bankacılığına da imzamızı atarak, tarımın Türk bankacılık sistemindeki yerini büyütmeyi ve tarım konusunda Anadolu çiftçisine seçenek sunup hasat ile ilgili tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde ve doğru yollarla karşılamayı amaçlıyoruz. Yine Anadolubank olarak tarım bankacılığı konusunda "Tarım Kart" isimli banka kartıyla çiftçinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak ve farklı avantajlar sunmak istiyoruz” dedi.

Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız da, “Nazilli"miz her yönden gelişmektedir. Nazilli birçok ilden ve ilçeden büyük olmasından dolayı Nazilli"ni önemi biraz daha artıyor. Organize Sanayi alanında gelişmelerimiz de artıyor. Dünya"da Çin ne demekse Türkiye"de de Nazilli o demek olacaktır” diye konuştu.