Türk Polis Teşkilatı’nın 166’ncı yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Mehmet Çetinkaya ve İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin ile emniyet personeli, Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız ile Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret etti.
Kaymakam Yıldız’a polis okulu öğrencileri tarafından çiçek takdim edilmesi ile başlayan ziyarette Polis Haftası etkinlikleri hakkında bilgi veren Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Mehmet Çetinkaya, “Polis Teşkilatı olarak Kaymakamımıza katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Kaymakam Yıldız ise, polis teşkilatının başarılı çalışmaları ile gurur duyduklarını belirterek, “Bir polis çocuğu olarak polis teşkilatımızdan gurur duyuyorum. Yetişirken polisliğin, emniyetin ne olduğunu bilerek büyüdük. Güvenlik sadece bizim ülkemizde değil, bütün ülkeler için de ön planda ekonomiden de hepsinden daha önemlidir. Çünkü güven ve huzur olmayan bir ortamda hiçbir şey gerçekleşemez. Polis teşkilatımız çok köklü bir teşkilat. Osmanlı devletinden bu yana kendilerini yenileyerek gelen dinamik bir teşkilat. Suç ve suç örgütleriyle mücadelesinde de çok başarılı bir örgüt. Polis teşkilatımız tüm olaylarda anında müdahale ediyor ve kısa sürede sonuç alabiliyor. Teknik özellikleriyle de tam donanımlı bir teşkilat. Can ve mal güvenliğimizin, asayişin, huzurun sağlanmasında özverili çalışan polisimize teşekkürlerimi sunarken bu vesile ile polisimizin haftasını canı gönülden kutluyorum” dedi.
İlçe Emniyet Müdürü Atıf Şahin ise; “Tarih boyunca insanlar için en temel ihtiyaç olan güvenlik hizmetinin yerine getirilmesinde Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz. Başarı ayrıntılarda gizli olduğu bilinciyle hareket edip, suç ve suçlularla mücadele de kamusal güvenliği sağlıyoruz. Gelişen teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak halka hizmet etmeyi amaçlayan Emniyet birimi son yıllarda kurumlar arasında halkın en çok güvendiği kurumların başında olma yolunda hızla ilerlemektedir. Türk polisi belki de dünyada en güvenli polistir” diye konuştu.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ta ziyaret edildi. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık , “Türk Milletinin güven ve huzurunun bekçisi olan Emniyet Teşkilatımız her zaman görev ve sorumluluklarını kendisine yaraşır biçimde yerine getirmektedir. Halkın refahı için mesai saati gözetmeksizin, gece-gündüz çalışan polislerin bundan önceki çalışmalarda olduğu gibi bundan sonra da başarılı olacaklarına inancım sonsuz. Bizde Belediye olarak polis teşkilatı için elimizden gelen desteği veriyoruz. Geçen aylarda belediye meclisince aldığımız kararla emniyet teşkilatımıza polis otosu aldık. Önümüzdeki günlerde kendilerine teslim edeceğiz. Polise halk tarafından verilecek destekler halkımıza kaliteli güvenlik hizmeti olarak geri dönecektir. Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum” şeklinde konuştu