Aydın Valisi Kerem Al’ın da katıldığı iftar yemeğinde AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Seydi Salman, Çevre İlçelerin Kaymakam ve Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri, Nazilli eski Belediye Başkanları Esat Ergüler ve Aytekin Kaplan, çeşitli kurumların ve özel işletmelerin daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, banka müdürleri ve Nazillili iş adamları yemekte hazır bulundu.

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç; “Mübarek Ramazan ayının bereketli ve bizlere rahmet sunan günlerini yaşıyoruz. Gönül dünyamızda, inanç dünyamızda özel yeri olan bir zaman dilimindeyiz. Bu günler; yardımlaşmanın, kaynaşmanın doruğa çıktığı, gönül köprülerinin kurtulduğu, vefa duygularının öne çıktığı günlerdir. Bu günlerin memleketimize ve içinde bulunduğumuz coğrafyaya mutluluk ve barış getirmesini diliyorum. Özellikle akan kanın, akıtılan gözyaşının dinmesini diliyorum” dedi.

ODA FAALİYETLERİNİ ANLATTI

Bölgenin fikir önderi olmaya gayret gösteren bir meslek kuruluşu olarak kurumlar arası dayanışmaya ve birlikte hareket etmeyi Nazilli Ticaret Odası olarak önemsiyoruz diyen Pirinç; “Bölgemizin kalkınması ve insanımızın refahı, ticaret odası olarak birinci önceliğimizdir. Bu amaç doğrultusunda; Sertifikalı meslek edindirme kursları, İş garantili uzmanlaşmış meslek edindirme kursları, İŞKUR-KOSGEB işbirliğinde yapılan girişimciliği programları, Ülkemizde ilk defa bir ilçede yapılan ‘Girişimcilik Sempozyumu’, Türkiye Ekonomisi gıda mevzuatı konularıyla ilgili yapılan bilgilendirme seminerleri, Akreditasyon ve ISO 9001:2008 kalite belgesi çalışmaları, Odamız bünyesinde hizmet veren DEİK, KOSGEB irtibat bürosu ve İŞKUR hizmet noktaları, KOSGEB destekli yurtdışı iş gezileri, Yurtiçi fuar organizasyonları, Örnek olmasını temenni ettiğimiz Ticaret Borsası ile müşterek olarak inşa edeceğimiz hizmet binası, Nazilli Kestanesi, Nazilli Pidesi, Nazilli Kar Helvası, Nazilli Basması gibi coğrafi işaret çalışmalarımız üyelerimizin refah ve gelir düzeyini yükseltmeye yönelik çalışmalarımız olmuştur” dedi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png