Nazilli"de dün gerçekleştirilen ve TRT İNT tarafından canlı olarak yayımlanan “Aynadan yansıyanlar” programında izdiham yaşandı. Yaklaşık bir saat 10 dakika süren canlı yayının ardından programını sürdüren ünlü sanatçı Sinan Özen, hayranlarının aşırı ilgisine maruz kaldı.
Nazilli"nin tanıtımı açısından çok önemli bulunan bir program dün gece gerçekleşti. TRT İNT"te canlı olarak yayımlanan ve yaklaşık 1 saat 10 dakika süren canlı yayına konuk olarak ünlü sanatçı Sinan Özen başta olmak üzere AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ve Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan katıldı. Canlı yayının ardından bir saat daha sahnede kalan Sinan Özen, hayranlarının zaman zaman saldırısına maruz kaldı. Ünlü sanatçıya dokunabilmek için güvenlik görevlilerini aşmaya çalışan sanatçı hayranlarına belediyenin görevlileri zor engel oldu. Ancak sahneye ulaşabilen iki minik hayran ise Sinan Özenle birlikte sahnede oynamanın zevkini tattılar. Ünlü sanatçı minik hayranlarını öperek sahneden uğurladı.
Canlı yayına konuk olarak katılan AK Parti Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk ve Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Nazilli"nin tanıtılmasında desteği olduğu için öncelikle TRT"ye teşekkür ettiler. Ardından sanatçılarla kısa bir sohbet gerçekleştiren Ertürk ve Kaplan, Nazilli"nin hızla gelişen bir kültür kenti olduğunu ifade ederek, organize sanayisi başta olmak üzere tarımda da Türkiye"nin yıldızı olacağını kaydettiler. İncirden zeytine kadar tarımda önemli bir yerde olan Nazilli"nin tanıtıma çok fazla ihtiyacı olduğunu da sözlerine eklediler.
Belediye Binası önünde kurulan sahnedeki programı yaklaşık 16 bin kişinin izlediği belirtildi.