murat-uckac.jpgYerel seçimler sonrasında tüzel kişilikleri sona ererek mahalle statüsüne dönüşen köylere hizmet götürmeye devam eden Nazilli Belediyesi, bu mahallelerde yaşayan vatandaşların isteklerini dikkate alarak vatandaşların sorunlarını çözmeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın Dualar Mahallesine yapmış olduğu ziyaretlerde Dualar Mahalle Muhtarı Hüseyin Canlı ve vatandaşların Mahalle Muhtarlık binasının atıl ve kullanılmaz durumda olduğunu,  belirtmeleri üzerine Başkan Alıcık, gerekli çalışmaların başlatılmasını sağladı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dualar Mahallesinde iki katlı kullanılmaz haldeki, depreme dayanıksız raporu bulunan muhtarlık binasının yıkımını gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü yıkımını gerçekleştirdiği yapının yerine yapılacak olan yeni binanın yapımını üstelenecek. 40 metrekare alanda tek katlı olarak inşa edilecek yapı,  yeni ve modern şekli ile Dualar Mahallesinin kullanımına sunacak.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın göstermiş olduğu ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Dualar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Canlı, “Başkanımız sağ olsun bizlere her zaman destek oluyor. Mahalle Muhtarlık binamız çok yıpranmış, kullanılmaz atıl durumda idi. Bu nedenle muhtarlık binamızı kullanamıyorduk. Bu konuyu başkanımızla konuştuk. Anlayışla karşıladı. Başkanımızın bize yaklaşımı karşısında ona teşekkür ediyoruz” dedi. 

Muhtarları uç beyleri olarak niteleyen Başkan Alıcık, “Muhtarlarımız vatandaşlarla ilk olarak temas sağlamaktadır. Bu nedenle onların taleplerini ilk olarak muhtarlarımız değerlendirir. Vatandaşlarla bizler arasında köprü durumunda bulunan muhtarlarımız ne kadar iyi şartlarda çalışırlarsa, vatandaşlarımıza o kadar verimli hizmetler sunabilirler.” diye konuştu. Alıcık, imkanlar doğrultusunda hizmetlerin devam edeceğini ifade etti.

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

habericiuygulamalar.jpg
dsc_0004.jpg
dsc_0022-001.jpg
dsc_0028.jpg
dsc_0030.jpg
dsc_0083.jpg
dsc_0202.jpg