Nazilli Belediyle Meclisi, Nazilli Belediye Meclisi Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan spor sahasına Nazilli'li milli futbolcu Serkan Balcı'nın, Belediye Hizmet Binası yanında bulunan 17 katlı binaya ise eski Aydın milletvekillerinden ve eski belediye başkanlarından Mehmet Yüzügüler'in adının verilmesini kararlaştırdı.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
''Yüzügüler, Nazilli'ye hizmet etmiş değerli bir büyüğümüzdür. Ben ahde vefayı seven biriyim. Nazilli Belediyesi'ni de bu düşünceyle idare ediyorum. Bundan önce nasıl Enver Yetkiner ismini ölümsüzleştirdiysek, Mehmet Yüzügüler'in de ismini kendi döneminde yapılan 17 katlı binaya vermeyi uygun gördük. Buradaki kompleksin tamamının adı Mehmet Yüzügüler Kültür Sarayı olacak. Ayrıca Nazilli'nin yetiştirdiği başarılı sporculardan Serkan Balcı'nın ismini de Yeni Sanayi Sitesi'nde bulunan spor sahasına verdik.''
Eski milletvekili ve Nazilli Belediye Başkanı Mehmet Yüzügüler ise, ahde vefanın Nazilli'de Haluk Alıcık ile birlikte tekrar yeşerdiğini görmekten son derece mutlu olduğunu belirtti.
Alınan kararı büyük bir mutluluk duyarak karşıladığını belirten Yüzügüler, ''İnşallah Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın da adı başarılı çalışmalarından dolayı Nazilli'de bir yere verilir. Ben Alıcık'ın çok daha başarılı işlere imza atacağına inanıyorum'' dedi.