Çekilen kurayı değerlendiren Teknik Direktör Yüksel Can, “Hedefimize takımların ismi ile değil oynayacağımız futbolla ulaşacağız. Nazilli Belediyespor bu yıl oynadığı futbolla taraftarlarından tam not alacaktır. Hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler de, “Keyifli ve heyecanlı bir sezon olacağını umuyoruz. Yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Genç ve tecrübeli bir ekip kuruyoruz. Kadromuza ve teknik heyetimize güveniyoruz” şeklinde konuştu.
Transfer çalışmalarına devam ettiklerini ve bu sezon bir üst lige yükselebilmek için azimli şekilde top koşturacak isimlere ağırlık verdiklerini belirten Yüzügüler, “Transferlerle ilgili hedeflerimizi adım adım hayata geçiriyoruz. Bugün baktığımızda ligdeki birçok kulüp, daha bir tek transfer bile yapamazken, biz bir çok isimle anlaştık. Bu da bizim lige ne kadar iyi bir hazırlık yaptığımızı gösteriyor” ifadelerini kullandı.
TFF 3. Lig 2. Grupta yer alan Nazilli Belediyespor"un rakipleri ise şöyle: Torbalıspor, Altınordu, İzmirspor, Menemen Belediyespor, Muğlaspor, Marmaris Belediyespor, Keçiören Belediyespor, Afyonkarahisarspor, Ispartaspor ve Tekirova Belediyespor.