Nazilli Belediyesi Meclis Şubat 2016 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20 maddesi gereği, Nazilli Belediyesi Meclis Salonunda Nazilli Belediye Başkan Vekili Erkin Özbek Başkanlığında yapıldı. Meclis Toplantısında 11 gündem maddesi görüşüldü.

Meclis gündeminin birinci maddesinde yer alan Kent Konseyi Komisyon kararlarının komisyona sevki oy birliği ile Uğur Soğutma yakınındaki kavşağa isim verilmesine de sonraki meclis toplantısına ertelenmesine oy birliği ile karar verildi. 5 Yıllık Yatırım Programına ilave yapılması ve ödenek aktarılmasını da görüşen meclis üyeleri oy birliği ile 2016 Yılı Kamulaştırma Dilimine ilave yapılması maddesine de sonraki meclis toplantısına ertelenmesine oy birliği ile karar verdi.
5. Gündem maddesinde yer alan AYDEM’den yer tahsis ücreti alınmasına oy birliği ile karar alan Meclis üyeleri İlçemiz İsabeyli Mahallesi 3557 Parsel ile ilgili blokların teşkil etmesinin ve İlçemiz Dallıca Mahallesi 1543 Parsel ile ilgili blokların teşkil etmesini de görüşerek oy çokluğu ile karara bağladı. Uygulama imar plan notlarına madde ilave edilmesinin de görüşüldüğü mecliste oy çokluğu ile kabul edilen maddenin ardından, İçme Suyu İsale Hattının 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına işlenmesi oy birliği ile Köy Yerleşik Alan sınırlarının güncellenmesi maddesi de oy birliği ile kabul edildi.

Meclisin son gündem maddesi olan 2016 Yılı Gelir Tarifesinde ilave ve değişiklik yapılması da görüşülerek bir sonraki meclis toplantısına oy birliği ile ertelendi.

20160205aw651491_03.jpg