murat-uckac.jpgNazilli Belediye Meclisi Aralık 2014 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Çarşamba günü yapıldı. Nazilli Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı Nazilli Belediyesi Meclis toplantı salonunda Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt başkalığında gerçekleşen Meclis toplantısında11 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Meclis toplantısında ilk gündem maddesi olan Nazilli Belediyesine ait taşınmazların kiralarının aylık ödenmeleri görüşüldü. Belirlenen aylık ödemelerin bedelleri meclis üyeleri tarafından oybirliği ile karar bağlandı. Arslanlı Mahallesindeki taşınmaz, Yeşil Mahalledeki taşınmazlar ve Karaçay Mahallesindeki taşınmazın satışlarının yapılmasına oyçokluğu ile karar verilen Meclis toplantısında Nazilli Arama ve Kurtarma (NAKUT) yönetmeliği, Geçici İşçi vizeleri ve İsabeyli su göleti suyunun kullanımının Nazilli Belediyesine Tahsisi maddeleri meclis üyelerince görüşülerek oybirliği ile kabul edildi. 

Çiftçi Malları Murakabe Heyetine Asil Üye Seçiminin 24 oyla kabul edildiği Meclis toplantısında Yıldıztepe Mahallesinde yapılacak olan kat karşılığı inşaat sözleşmesi için H.Haluk Alıcık ve Mustafa Akkaya’ya yetki verilmesi maddeleri yapılan görüşme sonucu yine oy birliği ile karara bağlanırken Meclis toplantısının son iki maddesi olan Sümer Mahallesindeki DSİ’ye ait taşınmazların kamulaştırılması ve Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ait Bozyurt Mahallesindeki taşınmaza 1/1000 ölçekli plan değişikliği uygulanmasına oybirliği ile karar verildi. 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınpost etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

facebook.png twitter.png

appstoreee.jpg     googleplay.jpg
dsc_0040.jpg
dsc_9988.jpg
dsc_9990.jpg