İlçede artan nüfusa oranla Nazilli Belediyesi’nin araç parkuruna 2 yeni araç alımıyla toplam 175 araca çıkardıklarını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık; “150 bin nüfusa ulaşan Nazilli’ye daha iyi hizmet vermek için araç parkımıza 2 araç daha kazandırdık. Devlet Malzeme Ofisinden İller Bankası kredisi ile alınan 2 araç, Belediyeye 251 Bin 686 TL’ye mal oldu” dedi.
Devlet Malzeme Ofisinden İller Bankası Kredisi ile Park Bahçe Müdürlüğünde kullanılmak üzere 1 adet pro 625 (4x2) 6 lastik şasiye monteli 8M3 Kapasiteli damperli kamyon KDV+ÖTV dahil 130 Bin 863 TL’ye, Fen İşleri Müdürlüğünde kullanılmak üzere 1 adet pro 625 (4x2) şasiye monteli 8 Bin Litre kapasiteli vidanjör ÖTV dahil 120 Bin 823 TL’ye alındığını belirten Başkan Alıcık, alınan vidanjörün KDV’den muaf olduğunu ifade ederek alınan damperli kamyonun anahtarının park bahçe müdürlüğüne, alınan vidanjörün anahtarının ise fen İşleri Müdürlüğüne teslim edildiğini belirtti.
“NAZİLLİ HALKINA HİZMET VERİYORUZ”
Hızla gelişen ve büyüyen ilçenin 150 bine ulaşan nüfusuna hizmet verdiklerini söyleyen Başkan Alıcık; “Devlet Malzeme Ofisi’nden satın alınarak ilçeye kazandırılan 2 adet aracımız Park Bahçe Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüzde ihtiyaç olan araçlardır. Park bahçe müdürlüğünde hizmet veren traktörlerin yetersiz kaldığı çevrede kesilen ağaçların taşınmasında, parkların düzenlemesinde kullanılan toprak ve gübrenin nakliyesinde, parklarda temizlenen otların yeni alınan kamyona doldurularak bertaraf edilmesi hizmet ve zaman yönünde daha kolay olması nedeniyle park bahçe müdürlüğüne yeni bir kamyon tahsis ettik. Öte yandan eski olan vidanjörümüzün yenilenmesi ve her mahalleye rahatlıkla girebilecek, 8 Ton kapasiteli yeni bir vidanjör alarak fen işleri müdürlüğümüze tahsis ettik. Halkımızın hizmetinde kullanılması için alınan 2 yeni aracımızla birlikte Belediyemizin araç parkurunu 175’e çıkarttık” şeklinde konuştu.