TFF. 3. Lig 2. Grup takımlarından olan Nazilli Belediyespor, 2008-2009 futbol sezonunu şehir stadında düzenlediği törenle açtı. Kaymakam Caner Yıldız başta olmak üzere Garnizon Komutanı Yarbay Hüseyin Ulukaraağaç, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, Nazilli Belediye spor yönetim kurulu üyeleri ve davetliler sezon açılışında hazır bulundular.
Açılışta konuşan Kulüp Başkanı Erol Sezgin, geçen sezon kıl payı kaçırılan şampiyonluğun bu sezon mutlaka kazanılması için yola çıktıklarını ifade etti. Nazilli Belediye ve Nazilli Belediyespor onursal Başkanı Aytekin Kaplan Nazilli Belediyespor olarak bir üst lige çıkmak üzere tüm hazırlıkları yaptıklarını ifade ederek “Bunun için de teknik kadromuza ve tüm futbolcularımıza güveniyoruz. Çok uyumlu saha içinde ve saha dışında birbirleri ile anlaşan bir kadro oluşturduk. Buradan tüm Nazilli halkına söz veriyoruz. Maçlarımıza gelerek takımlarını desteklesinler. Nazilli Belediyespor bu sezon hak ettiği yer olan bir üst lige çıkacaktır” dedi.
Kaymakam Caner Yıldız taraftardan destek beklediğini kaydederek “Kulüp Başkanımızın ve Belediye Başkanımızın söyledikleri gibi bu 2008-2009 futbol sezonunda Nazilli Belediye sporun bir üst lige çıkacağına inanıyorum. Tüm Nazilli halkından da lig bitimine kadar takımlarını desteklemelerini istiyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından dualar edilerek kadrodaki 27 futbolcu ve teknik heyet tek tek taraftara tanıtıldı. Tanıtımın ardından kurban kesilerek yeni sezon açılışı yapıldı. Nazilli Belediyesporlu tüm futbolcular da taraftara şampiyonluk sözü verdiler. Sezon açılışının ardından Nazilli Belediyespor, İzmirspor takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Nazilli Belediyespor yaptığı hazırlık karşılaşmasında golsüz berabere kaldı. Dostça oynanan karşılaşmanın ardından İzmirspor ekibi Nazilli Belediyesporun Esat Ergüler Sosyal Tesislerinde misafir edilerek akşam yemeği ikram edildi.