Nazilli Belediye Meclisi Haziran 2014 dönemi olağan toplantısının 1. Birleşimi 5393 sayılı kanunun 20. Maddesi gereğince Çarşamba günü yapıldı. Belediye Meclisi toplantı salonunda Meclis Başkanı Haluk Alıcık’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 8 gündem maddesi görüşüldü.

Meclis gündeminin ilk maddesi olan Karaçay Mahallesi 785 Ada üzerindeki bazı parsellerin kamulaştırılması görüşülerek oybirliği ile karara bağlandı. 5 Yıllık İmar ve Yatırım Programı Kamulaştırma dilimine ilave yapılması ve Yurt Binası Nev’inin değiştirilmesi maddeleri mecliste görüşülerek oybirliği ile kabul edildi.

Meclis gündeminin 4. ‘üncü maddesinde yer alan Nazilli Belediyesine ait düğün salonlarının tarifelerinin değiştirilerek artış sağlanması ve 5. ‘inci medde olan Nazilli Belediyesinde sözleşmeli olarak çalışan personelin ücretleri de görüşüldü. Görüşmelerin yapıldığı 4. ve 5. Maddeler meclis üyelerinin oy birliği kararı ile kabul edildi. Haziran ayı 2014 dönemi olağan toplantısında görüşülerek oy birliği ile karara bağlanan 6. madde de ise Zafer Mahallesi ve Yeşil Mahallede kat karşılığı inşaat yapılması izni oldu. 2014 yerel seçimler ile 6360 sayılı kanun maddesi gereği Mahalleye dönüşen Köy arazilerinin satışa sunularak gelire dönüştürülmesi oybirliği ile karara bağlanmasından sonra, meclis gündeminin son maddesi olan ve Belediye Kanunu kapsamında yer alan en az üç en fazla beş kişiden oluşan İhtisas Komisyonu oluşturulmasına oy birliği ile karar verildi.

2-085.jpg