İki dönemdir Nazilli Belediye Başkanlığı görevini yürüten Başkan Haluk Alıcık kamuda hizmetinin 30’uncu yılında emekli oldu.
1988 yılından bu yana 29 yıl 8 ay kamu görevini yürüten başkan Alıcık sırasıyla Aydın Devlet Hastanesi ardından İzmir 70. Yıl Sağlık Eğitim Enstitüsü, Çankırı Meslek Lisesi, Nazilli Devlet Hastanesi ve Nazilli Sağlık Meslek Lisesi’nde görev yaptı. Başkan Alıcık 2009 yılındaki yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına seçildi ve 8 yıldır bu görevi sürdürüyor.

Emekli olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçilebildiği ve yaşının yettiği kadar belediye başkanlığı görevine de devam edeceğini belirtti. Emekli olacağını daha önceden basın mensupları ile de paylaşan Başkan Haluk Alıcık katıldığı Emekliler Günü Kutlama programı sırasında Emekliler Derneğinde Başkan Faruk Baştepe ve üyelerine verdiği sözü de yerine getirdi.

Derneği ziyareti sırasında emekli olur olmaz Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Nazilli Şubesine gelerek üyelik kaydını yaptıracağını söyleyen Alıcık, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Nazilli Şubesinde üyelik kaydını yaptırdı. Haluk Alıcık, “Faruk Başkanıma söz vermiştim. Emekli olunca ilk işim TUED’de üye olacağım diye. Derneğimiz emekliler için çok aktif bir şekilde çalışıyor. Emeklilerimiz için ellerinden geleni yapıyorlar. Bugünde İsmet Cihan ağabeyim ile beraber Türkiye Emekliler Derneğine üye olduk. Allah utandırmasın, sivil toplum hareketlerinde muhakkak olmak lazım. Destek de vermek lazım. Devlet memurluğundan emekli oldum. Ancak hala belediye başkanı olarak halkımıza, Nazillimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu görevimiz halkımız istediği sürece devam edecek. Onlar istemediği gün bir bakmışsınız siyasetten de emekli oluruz” dedi.

Başkan Haluk Alıcık’ın derneklerine üye olduğu için mutlu olduğunu belirten TÜED Nazilli Şube Başkanı Faruk Baştepe, “Başkanımız derneğimize hoş geldi. Başkanımız bir dediğimizi iki etmiyor. Her zaman başkanımızın arkasındayız. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

haluk-alicik-emekli-oldu1.jpg