Açık ceza infaz kurumunda yapılan sentetik halı saha tesisinin açılış törenine, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Numan Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ahmet Atıcı, Cezaevi personeli ile tutuklu ve hükümlüler katıldı.

Yaz kararnamesi ile Çankırı Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Başsavcı Doğan Kaya, tesisin açılışında yaptığı açıklamasında; “Nazilli’de çok güzel işlere imza attık. Geliştirdiğimiz ‘Sporla Yaşa’ projemiz ile Nazilli’ye Avrupa Birliği ve Dünya Olimpiyat Komitesinin en büyük ödülünü kazandırdık. Şu anda da Ceza İnfaz Kurumumuzda halı sahamızın açılışını gerçekleştirdiğimiz için artık gözüm arkada değil. Mahkumlarımız boş vakitlerinde burada top oynayarak geçirebilecekler. Halı sahamızın yapımında emeği geçen Aydın Valiliği ve Adalet Bakanlığı ile tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kesilen açılış kurdelesinin ardından Nazilli Protokolü ve Nazilli Basınspor arasında gerçekleşen gösteri maçı 6-6 sonuçlanırken, sahanın ve karşılaşmanın ilk golünü ise Başsavcı Doğan Kaya gerçekleştirdi.

 

Sosyal medyada bu konuyla ilgili düşüncelerinizi #aydınkonuşuyor etiketiyle paylaşın, yayınlayalım! 

 

20140701aw132704_02.jpg

20140701aw132704_04.jpg