Sabah erken saatlerde uçakla Samsun"a hareket eden ekip, Samsun"dan Ünye"ye otobüsle gidecek. Futbolcular zorlu Karadeniz ekibinden 3 puan almak istiyorlar.
Yaptığı açıklamada, lige verilen arada verimli transferler ve verimli bir kamp dönemi gerçekleştirdiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Engin Topçu; “Ligin ilk yarısında oynadığımız son maçı galibiyetle bitirdik. Deplasmandaki ilk maçımızı da galibiyetle sonuçlandırıp ilk yarıdaki iddiamızı, hedefimizi ve ciddiyetimizi sürdürmek istiyoruz. Yeni oyuncularımızla takımımızın önümüzdeki haftalarda çok daha başarılı olmasını arzu ediyoruz. Grubumuzdaki bütün takımlarda bizim gibi kendilerine göre eksik mevkileri tamamladı. 2. yarının zorlu geçeceğini düşünüyorum. Ama biz onlardan daha iyi olarak hedefe ulaşacağız. Zorlu Ünyespor deplasmanından 3 puan alarak moral ve hava yakalamak istiyoruz” dedi.
ALİ KAFADAR YOK
Öte yandan, Nazilli Belediyespor"un golcü oyuncusu Ali Kafadar"ın pazartesi günü yapılan çift kale maçta takım arkadaşı ile çarpışması sonucu dizinden sakatlandığı ve idmanı yarıda bırakarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Golcü futbolcunun yarın oynanacak olan Ünyespor deplasmanında forma giyemeyeceği belirtilirken futbolcunun Bingöl maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı takımda kart cezası bulunan yeni transferlerden Feyyaz ile genç futbolcu Kayhan"ın maç kadrosunda yer almadığı öğrenilirken, transfer edilen 5 yeni futbolcunun ise maç kadrosunda yer aldığı belirtildi.