Oyuncuyu tanımadığını belirten sanatçı, "Bırak klipte oynatmayı ben kendisini tanımıyorum bile" dedi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da konser veren dünyaca ünlü şarkıcı Nancy Ajram, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lübnanlı şarkıcı Kıvanç Tatlıtuğ'ya klibinde oynaması için teklif götürdüğüne dair çıkan haberleri yalanladı. Ortadoğu'da büyük hayran kitlesine sahip olan oyuncuyu tanımadığını belirten şarkıcı, "Bırak klipte oynatmayı ben kendisini tanımıyorum bile" diye konuştu.

TÜRKÇE SÖYLEYECEK

Arap dünyasında yayınlanan Gümüş dizisiyle Ortadoğu'da aniden büyük ün kazanan Kıvanç Tatlıtuğ'ya teklif götürmediğinin altını çizen şarkıcı, belki bir Türkçe şarkıyı seslendirerek klip çekeceğini ancak daha kimseye bu konuda teklif götürmediğini belirtti. Sanatçı, "Türkçe şarkı söylemeyi çok isterim. Klibimde de bir Türk oyuncu oynatmak isterim ancak bununla alakalı şuan da bir çalışmamız yok" dedi.

MUHTEŞEM YÜZYIL HAYRANI ÇIKTI

Nancy Ajram Ortadoğu'da yayınlanan türk dizilerinden en çok Muhteşem Yüzyılı sevdiğini dile getirdi. Dizinin büyük bir hayranı olduğunu dile getiren sanatçı, "Ortadoğu'da herkes gibi bende Türk dizilerini hayranlıkla izliyorum, özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisini. Orada Sultan Süleyman'a hayranım" ifadesini kullandı.