KUTLU Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Gümüşpala ve Medine İrfan Derneği tarafından Gebze Spor Salonu'nda düzenlenen ve "Cübbeli Ahmet Hoca" adıyla olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'nün konuşmacı olarak katıldığı konferansta izdiham yaşandı.

Konuşurken dışardan "Goool" diye sesler gelince konuşmasını kesip çevresindekilere "Kimin maçı var?" diye soran Ahmet Mahmut Ünlü, Beşiktaş ile Eskişehirspor maçının olduğunu öğrenince, “Camiye namaza gitmezler, ama maçları da kaçırmazlar” dedi.


KAHVEDEN GELEN SESLERE TEPKİSİ
Gebze Spor Salonu 3 bin kişilik olmasına rağmen, Cübbeli Ahmet Hoca'nın geleceğini öğrenenler salona akın etti. Yarısını çarşaflı kadınların oluşturduğu ve çeşitli illerden de geldikleri öğrenilen yaklaşık 8 bin kişi salonu tamamen doldurdu.

Kuran-ı Kerim okunarak başlanan gecede, daha sonra Cübbeli Ahmet Hoca konuşmaya başladı. Konuşması sırasında salonun çevresindeki kahvehane ve lokallerde Beşiktaş - Eskiheşirspor maçını izleyenlerin "Goooll" diye bağırması üzerine konuşmasını kesti. “Kimin maçı var?” diye soran Cübbeli Ahmet Hoca'ya takımların adı bildirildikten sonra, "Camiye namaza gitmezler ama maçları kaçırmazlar” dedi.


GAZETECİLERİ ÇIKARTTI
Cübbeli Ahmet Hoca, konuşmasına yeniden başlarken tüm gazeteciler bundan sonrasının basına kapalı olduğunu belirterek basın mensuplarını dışarı çıkarttılar.

Milliyet