Nil Burak'ın Kelebek'teki 'Orson Welles'in şarkılarıyla çok sevişmişimdir' açıklaması ses getirdi. İşte ünlülerin sevişirken dinlediği müzikler:

Hürriyet gazetesinin Kelebek ekindeki habere göre; "Issız Adam" filminde kullanılan "Yalnızım Ben" şarkısıyla gündeme gelen Nil Burak'ın Kelebek'te yayınlanan röportajında yaptığı "Benim şarkım filmin sevişme sahnesinde çalıyor. Size bir şey itiraf edeyim, Orson Welles'in şarkılarıyla çok sevişmişimdir" açıklamasına farklı yorumlar geldi. İşte "Hangi müzikle sevişirsiniz" sorusuna sanatçı cephesinden yanıtlar:

Asena: Cline Dion... Ve mutlaka Joy FM açıktır.

Tolga Karel: Ritm müzikleriyle sevişirim. Mesela Harem grubunun şarkıları favorimdir.

Yeliz Yeşilmen: 50 Cent'in şarkılarıyla...

Tuğba Özay: Kamasutra filminin soundtrack albümüyle

Pınar Aylin: Ben doğanın müziğini tercih edenlerdenim. Rüzgar, yağmur, denizin sesine bayılırım...

Pelin Batu: Söylemem

En iyisi caz dinleyenler

Vatan Gazetesi köşe yazarı Dilek Önder de tartışmaya katılanlardan. İşte Önder'in dünkü yazısından bir bölüm:

"Müzik? Mutlaka olacak. Ha nasıl bir müzik? Adamına göre değişir. Yani işte orada, o sırada adamın ne olduğu ortaya çıkar. Rahatlıkla, “Bana sevişme müziğini söyle, sana kim olduğunu anlatayım” diyebilirsin yani... Mesela sevişmeye yakın, "BuddhaBar" vari bir şey veya Arapça poplardan CD koyuyorsa... O adam sevişgendir. Yani bir tek seninle değil!... Adam seni klasik müzik veya aryalarla karşılıyorsa bencil demektir. Hayat boyu uğraştırır seni. Yok, Blues falan tercih ediyorsa erkencidir. Nedenini bilmiyorum. Etnik müzik dinleyenler problemlidir. En iyisi Patricia Kaas, Emmannuelle, Laura Figy gibi caz dinleyenlerdir. Olmuşlardır artık! Toplanacak hale gelmişlerdir. Sana bir tek iş kalır... Toplamak..