Samsun'da kaportacı 30 yaşındaki Ramazan Albayrak, bu sabah otomobilinde yüksek sesle müzik dinlediği için uyardığı 46 yaşındaki Sezai K. tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Kavgada yaralanan ve aşırı derecede alkollü olduğu bildirilen Sezai K., tedavi gördüğü hastanade polis tarafından gözaltına alındı. Sakarya'nın Akyazı İlçesi’nde de S.Y., yüksek sesle müzik dinlemesine sinirlendiği komşusunun evini taşlayarak camlarını kırdı

Olay, bugün sabah saatlerinde İlkadım İlçesi’nin Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, arkadaşlarıyla birlikte aşırı alkol alan Sezai K., 55 EM 305 plakalı otomobilini Çiğdem Sokak’ta park edip müziğin sesini sonuna kadar açtı. Sanayi Sitesi’nde oto kaporta ve boya atölyesi olan ve aynı sokaktaki Albayrak Apartmanı’nda ailesiyle oturan bekar Ramazan Albayrak, sabah işe gitmek için evden çıkıp caddeye indiğinde müzik sesini duydu. Sesten rahatsız olan Albayrak, Sezai K.’ya, "Sabah sabah müziğin sesi bu kadar açılır mı? Burada aileler var. Yüksek sesle müzik dinleme. Sesini kıs" dedi. Bu uyarının ardından otomobilden inen Sezai K. ve Ramazan Albayrak arasında kavga çıktı. Sezai K., otomobilinden aldığı tabancayla bir el ateş ederek Albayrak’ı karın boşluğundan yaraladı. Kavga sırasında silahı eline geçiren Albayrak da, Sezai K.’yı sağ bacağından yaraladı.

Olayı görenler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ramazan Albayrak, gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kaldırıldığı Gazi Devlet Hastanesi’nde yapılan ameliyat sırasında yaşamını yitirdi.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve tedavi altına alınan Sezai K. ise Cumhuriyet savcısının talimatıyla hastane odasında gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KOMŞUSUNUN EVİNİ TAŞLADI

Sakarya'nın Akyazı İlçesi’nde oturan S.Y., yüksek sesle müzik dinlemesine sinirlendiği komşusunun evini taşlayarak camlarını kırdı.

Akyazı ilçesi Hastane Mahallesi’nde oturan kimlikleri açıklanmayan iki kadının kaldıkları evden yüksek sesle müzik sesleri gelince, sinirlenen komşuları S.Y., onları uyardı. S,Y., müzik sesinin kesilmediğini görünce evin pencerelerini taşladı. 2 kadın pencere camlarının kırılması üzerine polise şikayette bulununca S.Y., gözaltına alındı.