Türk rock’unun önemli isimlerinden Teoman, Çeşme Babylon sahnesinde sonlanan büyük konser dizisini 4 CD’lik özel çalışmada bir araya getirdi.

Teoman CD ortamında arşivlenen konserlerinde en popüler şarkılarını seslendirmiş, ünlü isimlerle düetler yapmış ve sahneyi paylaşmıştı.

‘Teoman Live’ adı verilen konserler albümü, limitli sayıda üretilerek, ünlü rock’çının sadık hayran kitlesi hedef alınmış. Cengiz ve Deniz Erdem’in yapımcılığında müzik marketlerde hafta içinde yerini alacak olan albümün prodüktörlüğünü de Teoman üstlendi.

Powertürk medya sponsorluğunda, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanacak albümde ‘Büyük İstanbul Konseri’, ‘Çeşme Babylon’ , ‘Paramparça Senfoni’ ve ‘Teoman&Bülent Ortaçgil’ konserlerinin şarkıları yer alıyor.

‘GÖNÜLÇELEN’DEN ‘PARAMPARÇA’YA EN SEVİLEN HİTLER...
Dört CD’den oluşan koleksiyon albümde şu şarkılar yer alıyor;
Büyük İstanbul Konseri: Rüzgar Gülü, Paramparça, Güzel Bir Gün Ölmek İçin, İki Yabancı, Mavi, Duş, Senden Önce Senden Sonra, Renkli Rüyalar Oteli, Gönülçelen, Zamparanın Ölümü.

Son Konseri: Sevdim Seni Bir Kere, İstanbul’da Sonbahar, Aşk Kırıntıları, Papatya, 17, Bana Öyle Bakma, Kupa Kızı ve Sinek Valesi, Ruhun Sarışın ve Yağmur.

Paramparça Senfoni: Sessiz Eller / Enstrümental, 17, Güzel Bir Gün, İstasyon İnsanları, İstanbul’da Sonbahar, Mavi Kuş İle Küçük Kız, İki Yabancı, Sus Konuşma, Bir Damla Gözyaşı, Rüzgar Gülü ve Paramparça.

Teoman & Bülent Ortaçgil: Benimle Oynar mısın, Mavi Kuş, Paramparça, Değirmenler, Sensiz Olmaz, İstasyon İnsanları, Eylül Akşamı, Sessiz Eller, Aşk Nereye Kadar, Rüzgar Gülü, Yüzünü Dökme Küçük Kız, Yollar, Yağmur, Zampara - Bir Tek Sen Yalan (Medley) ve Olmalı mı Olmamalı mı.