Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, son aylarda ilginç hizmetleri ile dikkat çekmeye başladı. Tarımdan eğitime, sanayiden hava kirliliğine kadar bir çok konuda düzenlediği faaliyetlerle halkı bilinçlendirmeye çalışan Adnan Menderes Üniversitesi şimdi de mutlu bir evlilik isteyenler için seminer düzenledi. 11-12 Nisan günleri üniversitede evlenmek isteyen gençlere ve evlilere verilecek seminerde mutluluğun sırları anlatılacak.
Son yıllarda artan geçim sıkıntısı, stres ve değişik olumsuzluklar nedeniyle eşler arasında daha sık yaşanan gerginlikler bilimsel olarak önlenmeye çalışılıyor. Zaman zaman gelişen teknolojinin de olumsuz etkilerine maruz kalan evli çiftler ve nişanlıların bazen basit ve küçük meselelerden dolayı yaşadığı ayrılıkların toplumu da olumsuz etkilediği belirtildi.
Üniversite tarafından düzenlenen seminere evli, bekar, nişanlı, sözlü ayrımı yapmaksızın mutlu bir evlilik isteyen herkesin davetli olduğunu belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, konuyla ilgili Evlilik ve Aile Danışmanı Bülent Şen"in seminer verip vatandaşların sorularını cevaplayacağını söyledi. Seminerin 11-12 Nisan günleri saat 14.00"te Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi"nde verileceği belirtildi.
Seminere “Evleneceğim! Ama kiminle? Ya sonra..Nasıl mutlu oluruz?” gibi sorusu olan herkesin katılması tavsiye edildi.