Milliyetçi Harereket Partisi Aydın İl Başkanı Hasan Muti, Çine'de partisinin yaklaşan yerel seçimler dolayısıyla düzenlediği değerlendirme toplantısına katıldı.
Aydın'da bütün belediyelerde başkanlık yarışını kazanmaya hedeflediklerini söyleyen Başkan Muti, "Merzede 800 oy farkıyla birinci partiyiz. Bunu daha da artırarak Aydın Belediye Başkanlığı'nı kazanacağız" iddiasında bulundu.
MHP İl Başkanı Muti, başkan adaylığı için henüz adaylarının belli olmadığını, fakat partililer tarafından konuşulmaya başlanan ve MHP'ye yakıştırılan dört isim bulunduğunu kaydetti.
Toplantıda Muti, Aydın Ziraat Odası eski Başkanı, 22 Temmuz genel seçimlerinde DP'den milletvekili adayı olan Arif Gürdal'ın MHP'den aday olacağına ilişkin konuya ise, "Bunu biz de duyuyoruz. Partililer ve çiftçi kesimden olanlar Arif Gürdal'ı partimizde görmek istiyor. Gürdal'la da çok iyi görüşüyoruz. Ama henüz partimize geçmedi. Geçmesini ve adayımız olmasını biz de isteriz" dedi.
Muti toplantının sonunda, Arif Gürdal'ın yanısıra üç ismin daha konuşulduğunu sözlerine ekledi. Muti bu isimlerin MHP eski İl Başkanı Nedim Güraydın, işadamı Yalçın Pekgüzel ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Mahmut Çağlayan olduğunu açıkladı.