Yaprak Dökümü” muhteşem bir “sezon finali” yapıyor. Kanal D"nin, başrollerinde Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır ve Bedia Ener"in oynadıkları, Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır,Tolga Karel ve Seda Demir"in de önemli rollerini paylaştıkları, yapımını Ay Yapım"ın üstlendiği, yönetmenliğini Mesude Eraslan"ın yaptığı, Reşat Nuri Güntekin"in aynı adlı ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan ve izlenme rekorları kıran dizisi “Yaprak Dökümü” bu akşam, uzun süre hafızalardan silinmeyecek “sezon finali” bölümü ile ekrana geliyor.

Ferhunde"nin evlenme kararı, Mithat"ın ayaklarını yerden keser. Ancak Mithat"ın mutluluğu gelen önemli bir telefonla yarıda kesilir. Gelen haber, Ferhunde için de sürpriz olur. Oğuz"un ismi, sattığı bir yalıyla ilgili karanlık bir olaya karışır. Oğuz"un katil zanlısı olarak tutuklanması, Hayriye Hanım ve Ali Rıza Bey arasında yeni bir krize neden olurken, Leyla ve Ceyda arasında da büyük bir olay çıkar.

Leyla"nın yaşadıklarına daha fazla seyirci kalmak istemeyen Şevket, Leyla"ya doğru bir adım atar ve Leyla"ya bir teklifte bulunur.

Bu arada Tahsin, Fikret"e çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Tahsin"in sürprizi Fikret için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Ferhunde"yi, annesi Nurdan Hanım"dan istemeye giden Mithat çok heyecanlıdır. Ferhunde, daha ilk günden kontrolü eline alır ve Mithat"tan herkesi şok edecek bir nikâh hediyesi ister