Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Söke İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu yaptığı basın toplantısında hükümeti askerine sahip çıkmamakla suçladı.

MHP Belediye Meclis Üyesi Ekrem Akpınar, MHP İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Ekrem Erdem’inde katıldığı basın toplantısında hükümetin terör ile mücadele konusundaki tutumunu sert bir dille eleştiren Metin Mutafoğlu, Abdullah Öcalan ile ilgili son günlerde gündeme gelen ev hapsi konusunda esprili bir şekilde “serbest bıraksınlar” diyerek tepkisini dile getirdi.

Hakkari ve Hatay’dan gelen 9 şehit 16 askerin yaralanması olayına Söke MHP olarak duyarsız kalamayacaklarını sözlerine ekleyen MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu; “Teröre karşı her zaman dik durduk, durmaya devam edeceğiz. Ülkemizin durumu hiç değil, işler iyiye gitmiyor. Son olaylarla hükümetin askerine sahip çıkamadığı görülmüştür. Termal Kameralara ne oldu, Heron’lara ne oldu. Kalabalık terörist grubu nasıl fark edilemedi” dedi. MHP İlçe Başkanı Metin Mutafoğlu, MHP olarak bir bedel ödenecekse ödemeye hazır olduklarını dile getirdi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png