Hazine Müsteşarlığı"nda şoför olarak çalışan evli ve iki çocuk babası Yusuf T., kurumun otoparkında Şerife H."yi vurduktan sonra intihar girişiminde bulundu.

İddiaya göre Yusuf T. (47), iş takipçiliği yapan Şerife H."ye (35) aşık oldu. Evli kadın, Yusuf T."nin, ısrarlı tekliflerini "Benden uzak dur. Yoksa hem polise hem aileme seni şikayet edeceğim" diye geri çevirdi. Aşkına karşılık bulamayan Yusuf T., dün saat 16.30"da otoparkta önünü kestiği Şerife H. ile tartışıp, belinden çıkardığı ruhsatsız 9 mm çapındaki silahla kadının kafasına bir el ateş etti. Çılgın aşık, daha sonra da kendi kafasına tek kurşun sıkarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Şerife H. ve Yusuf T. Hacettepe Üniversitesi Hastanesi"ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Yusuf T., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İntihar notu yazdı

Cinayet Bürosu ekipleri, Yusuf T."nin ceketinin cebinde bir intihar mektubu buldu. Şerife H."ye olan duygularını anlattığı mektubunda ailesinden özür dileyen Yusuf T."nin, tek çaresinin intihar olduğunu yazdığı bildirildi.

HÜRRİYET