AK Parti Aydın Milletvekili aday adayı Mustafa Savaş, Aydın Merkez'de çarşı ziyareti yaparak esnafın ve Aydınlıların sorunlarını dinledi.
Ziyaretlerde, AK Parti"de bulunmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade eden Mustafa Savaş; “Aydın'ı yurt çapında hak ettiği noktaya taşımak için çalışmaya, üretmeye, sizlerle omuz omuza siyaset yapmaya geldim” dedi.
Temayül yoklamasında kendisine destek veren partililere de teşekkür eden Mustafa Savaş; “Aydın'a hizmet etmek için her türlü fedakarlığa hazırım. Gece gündüz demeden çalışmak, sizlerle köy köy, belde belde dolaşmak istiyorum. Çünkü Türkiye'nin AK Parti'ye ve AK Partili kadrolara ihtiyacı var” diye konuştu.
Ülkedeki istikrarın korunması ve devamı için AK Parti iktidarının 12 Haziran'da yine halktan büyük çoğunlukla yetki alacağından kuşku duymadığını belirten Mustafa Savaş, “Aydın"ı Türkiye"nin parlayan yıldızı yapmak için geliyorum. Aydın"ı ve Aydınlıları çok seviyorum. Bu kentte doğmuş ve büyümüş biri olarak Aydınlılara hizmet etmek istiyorum. AK Parti camiasının şahsıma gösterdiği desteğe ve ilgiye de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
“AYDIN'IN REFAH DÜZEYİ YÜKSELECEK”
AK Parti iktidarıyla 12 Haziran'dan sonra da Türkiye'de aydınlık günlerin devam edeceğinin altını çizen Mustafa Savaş, Aydın"ın; sanayi, ticaret, tarım, turizm, madencilik alanlarındaki potansiyelinin daha fazla kullanılacağını ve buna bağlı olarak refah düzeyinin yükseleceğini belirtti. Üretilecek olan projelerle Aydın'da istihdamın artırılarak, işsizliğin azaltılacağını ifade eden Mustafa Savaş; “Aydın, ihracat gelirinde Türkiye'de 20. sırada bulunuyor. İhracat rakamlarımızı yükseltmemiz için en önemli şart istikrardır. Bu da AK Parti iktidarıyla mümkün olacaktır” dedi.
“SAĞLIK VE KÜLTÜR TURİZMİNE ÖZEL ÖNEM VERİLECEK”
Ülkemizin en zengin jeotermal kaynaklarının Aydın'da bulunduğunu belirten Mustafa Savaş; Aydın'da turizmin; deniz, sağlık, kültür olarak çeşitlendirilerek, turizm faaliyetlerinin yılın 12 ayına yayılmasının ve özellikle jeotermal kaynaklarımızın sağlık turizmi açısından değerlendirilmesinin gerekli olduğunu ifade etti.