Gülben Ergen'in boşanma bilmecesi sürüyor. Sanatçıya yakın çevreler ise sıkıntının ana kaynağının Mustafa Erdoğan'ın ilgisizliği olduğunu söylüyor.

Gülben Ergen, eşi Mustafa Erdoğan'dan boşanmak için avukatı Kezban Hatemi'ye vekalet verdiği iddialarını reddetti. Twitter'a bu haberin doğru olmadığını yazan sanatçı, gazetecilerden gelen telefonların ardı arkası kesilmeyince aynı kanaldan "Tüm gazeteci arkadaşlarım arıyor. Boşanma davası açmadım, herhangi bir avukata da vekalet vermedim. Başka açıklama yapmam, selam ederim" diye bir not daha görderdi.

Ergen çıkıp bir açıklama yapmaya yanaşmayınca, yakın çevresi bunu boşanma sinyali olarak algıladı. "Gülben hakkında 2008'de de boşanıyor haberleri çıkmıştı. O zaman eşi Mustafa ile birlikte yazılı bir açıklama göndermiş, 'Evliliğimde bir sorun yok, çok mutluyuz' diyerek o haberi yalanlamıştı. Ama şimdi net konuşmuyor. Sadece boşanma davası açmadığını söylüyor. İleride gazetecilere karşı yalancı çıkmak istemediğinden temkinli davranıyor" diyen yakınları, sorunun kaynağının da Mustafa Erdoğan'ın ilgisizliği olduğunu ileri sürdü.

Önce büyük oğlu Atlas, ardından ikizleri Ares ve Güney'in doğumuyla eve kapanan Gülben Ergen, eşinin bu yorucu ve stresli dönemde kendisine yardımcı olmamasından şikayetçi... İlgisizliğin zaman zaman zirveye ulaşması, Erdoğan'ın günlerce eve uğramaması Ergen'i bunalıma sokuyor. Bu ilgisizliğe artık tahammül edemediği için de son dönemde boşanmayı ciddi ciddi düşünüyor. Gelen haberlere henüz bu yönde harekete geçmemesinin nedeni ise dostlarının ve aile üyelerinin telkinleri...