Akay ayrılık nedenlerini ilk kez şöyle açıkadı: Eşim bana telefonda 'Sen benim bir çorabımı bile yıkamadın. Tabii yıkamazsın, sen Müşerref Akay'sın' dedi. Meğer benden ne bekliyormuş.

3 yıldır evli olduğu sigortacı Emin Atalay'la boşanmanın eşiğinde olan ünlü şarkıcı Müşerref Akay yaşadıklarını anlattı. Daha önce başından iki evlilik geçen Akay, son eşinin telefonda kendisine "Sen benim çorabımı bile yıkamadın" diyerek boşanma gerekçesini söylediğini ifade etti. Çok istediğim o mutluluğu yakalayamadım diyen Akay eşiyle yaşanan sorunları şöyle anlattı:

BENİ EZİK GÖRÜYORMUŞ

"Eşim Siirt'li Anadolu erkeği. Evimizde iki yardımcı olmasına rağmen, onu mutlu etmek için mutfağa hep ben girdim. Her zaman onun sevdiği yemekleri kendi ellerimle yaptım yine de yaranamadım. Bir aydır ayrıyız, herkes kendi evinde oturuyor. Geçen gün, "Acaba ikimize de bir şans daha vermeli miyim?" diye düşünürken telefonum çaldı, arayan oydu. Bana ne dedi biliyor musunuz? 'Sen benim bir çorabımı bile yıkamadın. Tabii yıkamazsın, sen Müşerref Akay'sın'. Meğer adam benden ne bekliyormuş. Benimle ilgili hiçbir kusur bulamadı, çorabı ortaya attı. Anladım ki onun derdi Müşerref Akay'la. Meğer beni ezik görerek kendisini tatmin etmeyi amaçlıyormuş. O telefon konuşması biter bitmez, hemen avukatımı aradım ve boşanma işlemlerine başlaması için talimat verdim. Bundan sonraki hayatında ona çoraplarını yıkayan bir hanımla mutluluklar dilerim."

KIZLARI BABALARINI DOLDURDU

Müşerref Akay boşanmalarına bir neden olarak da eşinin kızlarını gösterdi. Akay,"Beyefendinin iki kızı bir türlü beni kabullenemedi. Benim çocuklarım onu sevdi ancak onun çocukları beni hiç sevmedi. Babalarını da sürekli benim aleyhimde doldurdular. Kendimi onlara sevdirmek için elimden gelen her şeyi yaptım ancak başaramadım. Hala yıllar önce kaybettikleri annelerinin etkisi altındalar" dedi.

30 SENE SONRA TOPRAĞA GİRDİ

Müşerref Akay 17 yaşında evlendiği ve 14 yılllık evlilik hayatından sonra olaylı bir şekilde boşandığı, geçtiğimiz günlerde vefat eden ilk eşi Mahmut Tezcan'a gönderme yaparak şunları söyledi: "Kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor. Kalp kırmanın kimseye bir faydası yok. Bak, Mahmut benimle 30 sene uğraştı, sonunda çamurlu toprağın içine girdi"

BUGÜN