TÜRMOB Aydın SMMMO Odası Nazilli Temsilciliği Üyeleri emekli olan meslektaşları için düzenledikleri veda yemeğinde buluştu. Emeklilik hakkı kazanan mali müşavir Filiz Lefkeli, meslektaşları tarafından uğurlandı. Meslektaşlarının adına düzenlediği yemekte kendisine bir de hediye verilmesi Lefkeli"yi duygulandırdı.
Etkinlikte konuşan Aydın SMMMO Nazilli Temsilci Fusun Şenol, emekli olan meslektaşının aralarından ayrılacak olmasından dolayı duyduğu üzüntünün de altını çizerek “Yıllarını mesleğine adamış, biz gençlere vizyonu ile öncülük yapmış, birçok yeni arkadaşımızı yetiştirmiş bir ustamızdan ayrılmak istemiyoruz. Onun bilgilerini genç arkadaşlarımız uygulayacak ve onun fikirleri ile yeni ufuklar açılacak. Filiz Hanım sayesinde bu arada ilkini gerçekleştirdiğimiz bu yemeğin bundan sonra da dayanışma ve kaynaşma yemeği olarak düzenlenmesini, bu geleneğin yaşatılmasını arzuluyoruz. Bu meslekte emeği geçen her arkadaşımıza ayrı ayrı gönül borcumuz olacaktır. Bunları ödemek hepimizin ödevidir. Temsilci Yardımcılarımız Serdal Ertürk, Aynur Zeybek başta olmak üzere gecede emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Şenol, büyük bir aile olduklarının da altını çizdikten sonra odalarının sosyal ve kültürel faaliyetleri ile örnek bir çalışma içerisinde olduklarını ifade etti. Folklor ve hızlı okuma kursları, mesleki eğitim toplantıları ve kültürel gezilerle meslektaşlarının sosyal ve kültürel alanda her türlü aktivite içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.