AYDINPOST HABER/Murat Uçkaç-23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen İller Arası Taekwondo Müsabakaları Aydın Lisesi Spor Salonunda yapıldı.
Aydın Taekwondo İl Temsilcisi İlhan Ergünoğlu "İller arası bu organizasyon, 23 Nisan dolayısıyla yıllık planlarımız arasındadır. Minikler, yıldızlar ve ümitler kategorisinde yapılan bu müsabakalara beklenenin üzerinde bir katılım gerçekleşti. Aydın, Muğla, İzmir ve İstanbul'dan 250'ye yakın sporcu katıldı.Bizler ve sporcularımız önümüzdeki aylarda yapılacak olan yıldızlar,ümitler ve minikler müsabakalarından önce performans ölçmüş olduk. Güzel bir organizasyon oldu. Başarılı olan ve madalya alan tüm sporcularımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim" dedi.
Aydın Lisesi Spor Salonunda yapılan müsabakalar çekişmeli anlara sahne oldu. Kimi sporcular kaybetmenin hüznünü yaşarken, kimi sporcularda başarılarının sevincini yaşadı. Bu hüzün ve sevince sporcuların antrenörleride ortak oldu. Müsabakalara olan yoğun ilgi sporculara ve antrenörlerine büyük moral oldu.

dsc_0225.jpg

dsc_0209.jpg

dsc_0240.jpg