Türkiye’nin 'Sanat Güneşi', aramızdan ayrılmasından tam 15 yıl sonra, unutulmaz 'Pulpfiction' filminin müziği olarak bildiğimiz 'Yaralı Gönül' eseriyle tekrar hayranlarıyla buluşuyor.

Suat Sayın’ın sözleriyle ellili yıllarda sanat güneşimiz tarafından taş plak kaydında okunan 'Yaralı Gönül' o dönemlerde çok dinlenen liste başı eserler arasındaydı. Orijinal melodisi mısır ezgisi olarak bilinen parça, Güney Amerika’da gerçekleşen bir kayıtla 'Pulpfiction' filminde yer aldıktan sonra bütün dünyada çok sevilen bir eser halini aldı.

Aynı parçayı yıllar sonra remix düzenlemeyle diskotek ve kulüplerde çalınacak şekilde Zeki Müren’den dinleyeceğiz. Taş plak kaydının üzerine, Mehmet Andiçen’in yönetiminde, trompeti Aykut Sütoğlu, gitarı Burak Saltan gibi müzisyenlerin çaldığı single, OIA Müzik tarafından hazırlandı.

ÜÇ BOYUTLU KAPAK

Albüm; özel tasarlanan, masal kitaplarını anımsatan 3 boyutlu rengârenk kapak çalışmasıyla da CD koleksiyonerlerinin beğenisine sunuluyor. OIA Müzik tarafından hazırlanan ve müzik sitelerinde en çok tıklanma rekoruna imza atacak klipte Zeki Müren kendisi gibi bu dünyadan göç etmiş dünyaca ünlü müzik starlarıyla birlikte yer alacak.

İnternet ortamı için hazırlanan 'Yaralı Gönül' klibinde Zeki Müren’e, sanat güneşimiz gibi aramızda olmayan Michael Jackson, Elvis Presley, James Brown, Ray Charles gibi müzisyenler eşlik ediyorlar.