11 ülkede 176 proje geliştiren Multi Development’a bağlı olarak alışveriş merkezi yönetimini gerçekleştiren Multi Mall Management, yönetmekte olduğu 46 Forum Alışveriş Merkezi ile 2 milyarıncı ziyaretçisini ağırladı.

Türkiye, Portekiz, İspanya, İtalya, Belçika, Fransa, Çek Cumhuriyeti ve Almanya olmak üzere 8 ayrı ülkede alışveriş merkezi işleten ve yöneten Multi, çatısı altında bulunan Forum Alışveriş Merkezleriyle 1.8 milyon m2’nin üzerinde brüt kiralanabilir alanda 5000’i aşkın kiracısı ile her yıl 300 milyondan fazla ziyaretçi ağırlıyor.

Türkiye’de geliştirilen Forum Bornova, Forum Mersin, Forum Çamlık, Forum Trabzon, Forum Aydın, Forum Ankara, Forum İstanbul, Forum Kapadokya, Marmara Forum ve Forum Kayseri projelerini yöneten Multi Development Türkiye, müşteriler için en iyi hizmeti sunuyor. Perakende kuruluşları için de sürdürülebilir kalitenin hüküm sürdüğü bir ortamda üstün performans sergilemesine yardımcı oluyor.
Pazarda bilinirlik oluşturan, ziyaretçi sayılarını arttıran, yüksek satış performansı sağlayan önemli ve ödüllü pazarlama kampanyaları, etkinlikleri hayata geçiren Multi Development Türkiye, yıllık 3,6 milyar TL ciro ve 110 milyon ziyaretçi sayılarına ulaşarak bugün Avrupa ile birlikte Türkiye’de de 2 milyarıncı ziyaretçisini kutladı.

Yönetmekte olduğu Forum Alışveriş Merkezleri’nde yönetimin başladığı günden bugüne kadarki ziyaretçi sayısını 2 milyara ulaştıran Multi, Avrupa ile aynı anda bu heyecanı ziyaretçileri ile paylaştı.
Her bir ülkede farklı etkinliklerle kutlandı. Bu özel günde Türkiye 9 ayrı şehirde faaliyet gösteren toplam 10 Forum Alışveriş Merkezinde 2 milyarıncı ziyaretçiler hoş sürprizlerle karşılandı.