Son günlerde Türk televizyon izleyicisinin en nefret ettiği kişiler listesinin zirvesinde Fatmagül'ün Suçu Ne?'nin kötü kalpli yengesi Mukaddes yer alıyor. Dizide Mukaddes'i canandıran Esra Dermancıoğlu, önceki akşam Asmalımescit'te Off Pera adlı gece kulübünde eğlendi. Dermancıoğlu, insanların yanına yaklaşmaya korkmasıyla ilgili, "Böyle tepkiler duymak hoşuma gidiyor. Demek ki insanar yaptığım rolü anlıyor" dedi.

DAHA TOKAT YEMEDİM ÇOK ŞÜKÜR

Diziye başlamadan önce halkın sokakta kendisine tepki göstermesinden çok çekindiğini belirten Esra Dermancıoğlu, şu andaki durumundan çok memnun: "Türk halkı dizi ile gerçek hayatı karıştırmıyor. Mesela şuana kadar hiç kimse bana sokakta tokat atmadı. Oysa ki, tokat atarlar diye çok korkuyordum. Ama hiç öyle şeyler olmadı, çok şükür...

"Bana daha kimse tokat atmadı"

Fatmagül'ün yengesi Mukaddes, yani Esra Dermancıoğlıı ile geçtiğimiz gece Asmalımescit Off Pera'da uzun uzun sohbet ettik.

Sık sık gecelerde rastladığım Esra Dermancıoğlıı aslında ekrandan göründüğünden çok daha zayıf. O gece onu gören kadınlar da "İnanılınız zayıf" diyerek dedikodusunu yapıyordu. Ama Esra Dermancıoğlu'nun umurunda değil. Çünkü halinden gayet memnun ve mutlu.
Bu arada bakışları Mukaddes Yenge bakışları değil dersem yalan olur.

Bir ara, "Yanınıza gelmeye korktum" dedim. Güldü ve "Ne güzel, böyle tepkiler duymak hoşuma gidiyor. Demek ki, insanlar yaptığım rolü anlıyor" dedi.
Benim ise en merak ettiğim şey, sokaktaki tepkilerdi. Dermancıoğlu, "Türk halkı diziyle gerçek hayatı karıştırmıyor.

Mesela hiç kimse tokat atmadı bana. Oysa ki, tokat atarlar diye çok korkuyordum. Ama hiç öyle şeyler olmadı" dedi.

Son günlerin Ali Kaptan dan sonra en nefret edilen kişisi malum Mukaddes Yenge.

Ama bu da rolünün tam anlamıyla hakkını vermekten kaynaklanıyor işte.

Bu arada o gece karşılaştığım diğer bir isim de Engin Altan Düzyatan'dı. Engin Altan Düzyatan'ı gören genç kızlar, kadınlar hemen etrafını sarıyor. O gece de durum değişmedi. Genç oyuncuya ilgi gerçekten çok büyüktü doğrusunu söylemek gerekirse!

Haberturk