Oyuncu Önder Açıkbaş ile NTV"deki "Güzel Haberler" isimli programı sunan Müjde Ar da RTÜK"ün gazabına uğradı. Kurum, 15 Ekim 2009 tarihinde yayınlanan programda Müjde Ar"ın cinsel içerikli konuşmalarının çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel ve ahlaki gelişimini zedeleyecek türden olduğunu vurguladı. RTÜK, bu tür sohbetlerin yapıldığı programların daha geç bir zamanda yayınlandığını, çocukların TV izledikleri bir saatte cinsel içerikli sohbetlerin yapılamayacağına dikkat çekti. Uyarı cezası programdan hemen önce ekrana gelen yazıyla kamuya duyuruldu .

“Hemen neticeyi görmek istiyorsun”

(Platonik aşkla ilgili sözleri) Mesela adam beni alıp dışarıya götürmüş. Boğaz kenarında dolaşıp, göz göze bakmışız. Ondan sonra çorbacıya gitmişiz, gene bana bakıyor karşıdan. Sonra arabasına götürmüş, yan yana oturmuşuz. Vitese atarken bacağıma bile sürtmemiş elini. Napıyım ben böyle şeyi, ben neticeye bakarım. Şu yaşıma geldim eşimle bile arada yemeğe gidiyoruz. Bana soruyor balık güzel mi, bilmem ne mi ben o lafları hiç duymuyorum. Hemen yatağa gitmek istiyorum. İnsanın bir saatten sonra tahammülü kalmıyor, hemen neticeyi görmek istiyorsun.

* Her hafta bir şekilde seksi gündeme getiriyorum. Niye bilmiyorum, menopozla mı ilgili insan yapamadığı şeyleri mi çok konuşur....

* Seks bakanlığı kurulsun diye öneri getirmiştim. Özellkle gençlerin sıklıkla başvurduğu Haydar Dümen"de sevişme ya da evlilik bakanlığı kurulmalı diye destek verdi. Kurulmalı ama ben bakanlık binasının şeklini merak ediyorum. İçerideki objeleri, kapısındaki kızların ponpon kızlar gibi olduğunu. Bu bakanlık kurulsa babydollu Müjde olarak ortalarda dolaşmak ne güzel olur.

* Bir röportajında Süperstar Ajda Pekkan “Ben beynimle seks yapıyorum” demiş. Ajda Pekkan ameliyat ola ola organlarının yeri değişti galiba.../vatan