Trabzon"un hocası Güneş ise güç ve tempo açısından yetersiz olduklarını söyledi

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Trabzonspor"a karşı çok iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade etti. Kupadaki mücadeleye önemli bir galibiyetle başladıklarına dikkat çeken Hollandalı hoca, “Muhteşem oynayan takımı kutlamak istiyorum. İyi bir maç çıkardık ve kazanmayı başardık” dedi.

Bütün yabancıların izinli olarak gittiklerini kaydeden Rijkaard, “Kalede zaten Aykut"u oynatacaktık. Elano"nun yerine de Ayhan"a görev verecektik. Kewell"ı tıbbi nedenle tedavi için ülkesine gönderdik. Baros ve Nonda sakat. Keita"yı oynatmayı düşünüyorduk, ama o da sakatlandı. Yabancılar burada olsalardı bile oynamayacaklardı” açıklamasını yaptı.
Rijkaard, transfer konusunu da değerlendirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, “Yöneticilerle bunu görüştük. Birkaç gün sonra neler yapabileceğimize bakacağız” ifadelerini kullandı. Frank Rijkaard, Arda"nın, “Premier Lig"de 10 Türk oynar” sözlerine ise “Kesinlikle katılıyorum” diyerek destek verdi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, skor ve oyundan memnun olmadığını söyledi. Geçen hafta oynadıkları Fenerbahçe maçındakine benzer bir yenilgi aldıklarının altını çizen Güneş, “Güç ve tempo açısından yeterli olmadığımızı düşünüyorum. Son iki maç eksiklerimizin bulunduğunu gösterdi. Bu kadroyu ben kurmadım, ama daha iyi mücadele edebileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Sinem Kobal takipte

Galatasaray"a, Trabzonspor karşısında destek verenler arasında kaptan Arda Turan"ın sevgilisi Sinem Kobal da vardı. Milli futbolcunun bir süredir birlikte olduğu güzel oyuncu, Ali Sami Yen Stadı"na gelerek maçı locadan izledi. Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy"un, Arda"nın yakın arkadaşı olan oğlu Saffet Ulusoy da, Sinem Kobal"ın yanında yer aldı. Bu arada bir asist, bir golle maça damgasını vuran Arda karşılaşmadan sonra taraftarlara üçlü çektirdi. Tribünden gelen üçlü isteğini, önce pazubandını göstererek geri çeviren yıldız futbolcu, yoğun ısrar üzerine taraftarları coşturdu./yeni şafak