Koçarlı merkez Adnan Menderes Muhtarlığı, ilçede bir ilke imza atarak vatandaşları İlçe Nüfus Müdürlüğü"nde sıra bekleme çilesinden kurtardı. "Adrese Dayalı Yerleşim Belgesi" işlemlerini muhtarlığa kurulan sistem sayesinde vermeye başlayan Adnan Menderes Muhtarlığı, önemli bir hizmeti başlatmış oldu.
Adnan Menderes Muhtarlığı ile İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği ve bu mahallede oturan vatandaşlara Genel Müdürlüğün KPS veri tabanındaki Adres Kayıt Sistemi Bilgileri, Adnan Menderes Mahallesi Muhtarı Vedat Olgun tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde vatandaşlara verilebilecek. Bu uygulamadan Adnan Menderes Mahallesinde oturan vatandaşın yararlanacağı kaydedilirken, bu uygulamanın Koçarlı genelinde ilk kez Adnan Menderes Mahallesinde uygulandığı bildirildi.
Başlatılan yeni uygulama hakkında bilgiler veren Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Vedat Olgun, "Bu uygulama ile mahalle sakinlerimiz İlçe Nüfus Müdürlüğüne gitmeden Muhtarlığımızdan Adrese Dayalı Yerleşim Belgesi alabileceklerdir. Böylece mahallemizde oturan vatandaşlarımıza hiçbir zorluk yaşatmadan hizmet vermiş olacağız" dedi.